SZTÁRDZSÚSZ

Alattomos betegség támadta meg Bochkor Gábort

A népszerû rádiós mûsorvezetőnek még a nyaralása is dugába dőlt, amikor egy váratlanul jött vírus ledöntötte a lábáról. Bochkor, aki néhány napja még az ágyból sem tudott felkelni jelenleg otthon lábadozik.
  • Szerző: Doris

Lelkesen készült egy kis önfeledt családi vakációra Bochkor Gábor, aki jelenleg a Music Fm reggeli műsorát, az Önindítót vezeti. Jellegzetes orgánumát egy darabig mégis nélkülözniük kell a hallgatóknak, Várkonyi Andrea férjét ugyanis egy hirtelen jött vírus annyira ledöntötte a lábáról, hogy pénteken még az ágyból sem tudott felkelni.

"Pénteken lett rosszul, gyakorlatilag nem bírt lábra állni"

- árulta el a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina, Bochkor menedzsere.

A nem várt betegség különösen rosszkor jött, hiszen a népszerű műsorvezető épp nyaralni indult volna feleségével és kislányával, Nórával. Az utazás helyett azonban betegágy és pihenés várt Bochkorra, akinek élő adásban kívántak jobbulást a rádiós kollégák.

"Elkapott egy vírust... El akartak indulni nyaralni, de szegény beteg lett, és azzal küszködik, a családi nyaralásuk pedig fuccsba ment – mesélte a lapnak Pordán Petra, Bochkor műsorvezetőtársa.

"Hétfőtől lett volna szabadságon, de pénteken már nem érezte jól magát. Gondolom, ők maguk sem számítottak erre, hogy nem tudnak elmenni pihenni. Mi ál­ta­lában csak egy-egy hétre szoktunk ki­venni szabadságot. Hosszabb időre nem akarjuk itt hagyni a hallgatókat, igyekszünk úgy intézni, hogy alig kelljen bennünket nélkülözni."

- tette hozzá az Önindító triójának egyelten női tagja.

A Bors információi szerint a mindig pörgős Bochkor már jobban van és néhány nap múlva visszatér a Music Fm stúdiójába. Ám hogy az elmaradt nyaralást mikor tudja bepótolni, az még továbbra is kérdéses.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?