SZTÁRDZSÚSZ

Aggasztó híreket közölt a magyar műsorvezető: veszélyeztetett terhes

A 44 éves tévés természetes módon nem tudott áldott állapotba kerülni, végül a lombikprogram segített neki és férjének.
  • Szerző: Ripost

Hazaköltözik Hollandiából a 44 éves Valkó Eszter, aki lombikprogrammal esett teherbe, de nagyon óvatosnak kell lennie, mert veszélyeztetett terhes.

"Magyarországon fogok szülni, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Egyrészt azért, mert lombik baba, másrészt pedig 35 éves elmúltam már" - árulta el az atv.hu riportjában a műsorvezető, aki május elején költözik vissza Hollandiából, ahová a férje munkája miatt költöztek ki. "A szülés után hat hétig itthon leszünk, amíg megerősödik a baba immunrendszere, utána megyünk vissza" - tette hozzá a műsorvezető, akit a Blikk idéz.

Valkó Eszternek és kedvesének, Péternek nagyon hosszú utat kellett megtenniük, hogy megvalósuljon a gyerekálmuk. A műsorvezető ugyanis természetes úton nem tudott teherbe esni, és emiatt teljesen összeomlott. Végül mégis belekezdtek a lombikprogramba és egyszer csak jött az örömhír:

"Az orvosok mindig azt mondták, ez nem betegség, nem kell vele foglalkozni, ezért ahogy megvolt a beavatkozás, mentem is dolgozni. Ezúttal viszont pihentem, olvastam, feküdtem, még párnát is tettem a csípőm alá, hogy a pici biztosan megtapadjon. És csodák csodájára, valóban sikerült! Elengedtem minden terhet, és csak magamra, magunkra koncentráltam" - idézte fel korábban Valkó Eszter.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?