SZTÁRDZSÚSZ

Adásban égette le magát a TV2 sztárja

Delhusa Gjon duplán is kellemetlen helyzetbe hozta magát a Hal a tortán felvételén, hiszen kiderült, hogy fogalma sincs híres vendéglátójáról.
  • Szerző: Buster

Ezen a héten Ábel Anita, Szandi, Hajdu Steve és Delhusa Gjon mérték össze főzőtudásukat a Hal a tortán – A küldetés címen futó műsorban. A csütörtöki adásban pedig kiderült, hogy Delhusának halvány fogalma sincs arról, ki is az a kicsit mackós, magas pasas, akivel eltöltött négy egymás utáni estét is.

A vicces, de inkább kellemetlen felismerésre éppen az érintett, Hajdu Steve vacsoráján derült fény, amikor is az énekes finoman melegnek nézte a számára ismeretlen vendéglátóját.

Történt ugyanis, hogy a színész igen gyakran emlegette feleségét, akit Alexnak becéz, és ezzel fenemód összezavarta Gjonit, aki egy óvatlan pillanatban hangot is adott a benne dúló dilemmának.

Gyerekek, ki az az Alex? Mondjátok már el nekem!

A válasz persze kánonban érkezett, így a zenész megtudhatta, hogy vendéglátója bizony nős, ráadásul szíve választottja történetesen egy hölgy. Ennek ellenére levezette, miért is volt benne képzavar.

Kettő nehezítő tényező van. Az egyik, hogy a szerelmeként emlegeti, a másik, hogy az Alex férfinév.

Ezért részletesen elmagyarázták neki, hogy Hajdu Steve angol felesége Alexandra, aki nem annyira kedveli ezt a megszólítást, ezért a becenév. Így Delhusa megnyugodott, de vendéglátója azért nem hagyta szó nélkül a dolgot, és kicsit beégette Gjont.

"A Gjoninak mindig bemutatkozom, mert az a fixa ideám, hogy ő nem ismer engem. Nem hogy a munkásságomat, de semmit. Azt érzem a Gjoniban, hogy úgy elnézi ezt a nagydarab fiatalembert, aki így itt van, de nem tudja, hogy mit keres itt" - summázta a történteket Steve.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?