SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő vallomás: Bottal ütötték a villamoson Ábel Anitát

Visszatért az ATV képernyőjére Bochkor Gábor műsora, a #bochkor!
  • Szerző: BDF

A vasárnap esti adás első témájának hála, a műsor vendégei kicsit visszacsöppenhettek a múltba. Ezúttal a gyerekkori cikizésekről fecsegtek. Mindenki meglepődött, amikor Ábel Anita bevallotta, hogy a hiedelemmel ellentétben ismertsége nem előnyt, hanem hátrányt jelentett neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Engem csúfoltak a Szomszédok miatt. Meg nem is voltam egy vékony, topmodell-alkatú kislány. Nagyon sok bántást kaptam a külalakom miatt. Például, hogy nagy a seggem. De ki is közösítettek”– árulta el Anita, aki egy régi sztorit is elmesélt. „Ültünk egy gyorsétteremben. Éppen ettem és odaálltak elém, majd megkérdezték, hogy miért zabálok annyit, hiszen amúgy is kövér vagyok” – emlékezett vissza most már kacarászva a műsorvezető, majd hozzátette: mivel szinte beköltözött mások nappalijába és minden este látták őt a tévénézők, gondolhatták többen azt, hogy megengedhetik maguknak ezt a fajta közvetlenséget vele szemben.

„Mentem a gimibe, ültem a villamoson. Nem is volt zsúfolt, mégis odajött hozzám egy idős néni és a botjával elkezdett ütni, majd mondta: „Te legalább felállhatnál, mutass példát!” Megismert…” – mesélt el egy újabb történetet a múltból Anita, aki bevallotta, hogy nemcsak őt bántottak, hanem bizony ő is tudott gonosz lenni másokkal. Éveken keresztül csúfolt egy kislányt. Ezt azonban később nagyon megbánta. Évekkel később az egyik osztálytalálkozón bocsánatot is kért tőle. Azóta pedig szent a béke az egykori osztálytársak között.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?