SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárjától tudták meg a törökök, hogy terrortámadás történt!

A sztárpár éppen Törökország egyik felkapott üdülőhelyén ünnepli házassági évfordulóját, így testközelből számolhatnak be az eddig negyvenegy áldozatot követelő merénylet utóhatásairól.
  • Szerző: Buster

…vagyis annak hiányáról, ugyanis 720 kilométerre a török fővárostól, egyáltalán semmi jele a rettenetes terrorcselekménynek. Kucsera Gábor és Tápai Szabina éppen a törökországi Antalyában ünnepli házassági évfordulóját és barátaiktól értesültek a hétfői tragikus eseményekről.

"Eléggé messze vagyunk a fővárostól és éppen vásárolgattunk, amikor mindkettőnk telefonja egyszerre kezdett el folyamatosan csörögni, illetve rengeteg SMS-t kaptunk otthonról, melyekben arról érdeklődtek, hogy mi jól vagyunk-e. Így tudtuk meg mi történt az Isztambulban”- kezdte a %RIPOSTNAK% a TV2 sztárja, aki maga is furcsállja, hogy a törökök mennyire nem foglalkoznak a rengeteg halálos áldozattal járó terrortámadással.

Ahogy megtudtuk mi történt, közöltük az eladóval, akivel éppen egy farmernadrágon alkudoztam, de ő csak megrántotta a vállát és rákérdezett, hogy kell–e a nadrág vagy sem.

Gyakorlatilag ez itt az általános reakció. Hülyén hangzik, de olyan mintha beleszoktak volna a folyamatos támadásokba, hiszen csak idén ez a negyedik, ami lezajlott az országban. Tényleg semmi sem történik itt Antalyában. Minden megy a saját medrében tovább, sehol nem látni fokozottabb rendőri jelenlétet sem. Minden estre innen is szeretnénk megnyugtatni az értünk aggódókat, hogy jól vagyunk, és nem szakítjuk meg a pihenésünket”- mondta Kucsera.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?