SZTÁRDZSÚSZ

A sztárbotrányok éve: válások, balesetek, súlyos betegségek

Közeleg az év vége, ilyenkor mindenki számot vet a múló esztendővel...
  • Szerző: Ripost

Hazánk hírességeinek élete az év első felében is mozgalmas volt! Ám mindez azt bizonyítja: bizony ők is emberek, akik éppolyan gondokkal küzdenek, akárcsak egy hétköznapi ember. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb sztorikat!

 

Január

Curtis ittasan okozott balesetet, autójával kidöntött egy villanyoszlopot az év első napján. A rapper egy szilveszteri buliból tartott hazafelé. Az esetben szerencsére senki nem sérült meg.

125 nap raboskodás után kiengedték a börtönből Galambos Lajost, akit csalás vádjával ítéltek előzetes börtönbüntetésre.

Kovács „Kokó” István 22 év házasság után elvált feleségétől, Krisztinától. Ez idő alatt két gyereknek adtak életet, Bencének és Gergőnek. Az ökölvívóra év végére újra rátalált a szerelem Garami Katalin maratoni futó személyében.

 

Február

A Szomszédok egykori színésze, Nemcsák Károly és felesége 20 év után döntöttek a válás mellett. A színházigazgató Nemcsák a pletykák szerint egy nála fiatalabb kolléganőjébe szeretett bele. Válóperük azóta sem zárult le.

Március

Tönkrement Árpa Attila és üzletasszony felesége, Tomán Szabina házassága. Kiderült, hogy már a váláson is túl vannak. Attila és Szabina új életet kezdtek. Lányukat közösen, nagy szeretetben nevelik.

Április

Tornóczky Anita házassága hosszú ideje problémás volt, de csak áprilisra szánta el magát, hogy elváljon férjétől.  12 éves kutyájukat viszont azóta is közösen gondozzák.

Agyi infarktus miatt kórházba került a Szomszédok egykori színésze, a Kossuth-díjas Kulka János. Kollégái, barátai az életéért imádkoztak, de az orvosoknak hála a színész már a gyógyulás útjára lépett.

Május

Rendőrök lepték el Kozso teaházát, amit később be is zártak. A belvárosban található üzlet egyik volt alkalmazottja azt állította az énekesről, hogy lopja az áramot, a konyha pedig penészes. Kiderült, nem is a zenész nevén van, sőt az is, hogy nem történt lopás az ügyben.

Tizenhat év és három gyermek után véget ért Zsidró Tamás házassága. A sztárfodrász a válás után rögtön megszabadult 18 kilótól, majd újra megtalálta a boldogságot Dobó Kata mellett.

 

Június

Június első napján Bárdos András karambolozott a budapesti Honvéd utcában. Ezzel a manőverével öt autót sikerült összetörnie. Sem András, sem az autóban ülők nem sérültek meg komolyabban.

Hajdú Péter és Sarka Kata, akikről sosem feltételeztük volna, hogy bármi probléma is lenne tökéletesnek tűnő kapcsolatukban, beismerték, hogy kapcsolatuk kihűlt, majd szét is költöztek. A válópert is beadták, de a békítő tárgyalásra egyikőjük sem ment el, így a pert megszüntették. Az ünnepeket gyermekeik miatt együtt töltötték, de kijelentették: békülésről nincs szó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?