Létrehozva: 2020.04.16.

A párjuk imádja: Ismert férfiak, akik szívesen forgatják a fakanalat

Azt mondják, a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Meglehet, hogy nincs ez másként a hölgyek esetében sem.

Ki mondta, hogy csak az asszony állhat a tűzhely mellett? Manapság úgy fest, hogy az erősebbik nem jobban szereti magához ragadni a fakanalat. Az ismert hölgyek közül Debreczeni Zita, Tóth Gabi, Tóth Vera és Dundika húsvétkor is kiélvezhették a konyhában sertepertélő szerelmük látványát. Persze, ha kedvük tartotta, kuktaként bedolgozhattak a kezük alá.

Fotó: Instagram

 

Krausz Gábor távol tartja Tóth Gabit a konyhától

Tóth Gabi és séf párja teljes munkamegosztásban élik a mindennapokat. Míg Gabi az interneten esténként énekel a rajongóknak, addig Krausz Gábor valami ínycsiklandozó finomságot készít vacsorára. Ugyan volt egy naiv gondolata, hogy Gabi talán megtanul főzni a karantén ideje alatt, ám legbelül nem gondolta komolyan.

Fotó: Krausz Gábor

„Csodaszép lett az idő, így most minden hétvége húsvétnak számít. Épp sül az almás pite és a hús, kint pedig, gyönyörűen süt a nap. Jelenleg az egyetlen lehetőség a kimozdulásra az, hogy kimehetünk a kertbe, ezért kiköltöztem a szettemmel és grillezni fogunk” – árulta el Krausz Gábor, aki szerint párja, Gabi is ügyes a konyhában, csak kicsit még bátortalan. „Gabi is ügyes, de nem mer előttem főzni, ahogy türelme sincs igazán hozzá. Persze lehet, hogy ennek részben én vagyok az oka. Szakmai ártalom, hogy ha hibát látok, azonnal szólok. Mondjuk az is igaz, hogy én sem merek énekelni előtte, de jól van ez így” – fejezte be Krausz Gábor, aki jelen helyzetben mindennap úgy tesz, mint aki dolgozni megy, ám amikor a főzés végén a mosatlan edényekre pillant, rájön, hogy bizony nem a munkahelyén van, nem dolgoztak a keze alá.

 

Gianni Annoni a konyhában szeret kikapcsolódni

Debreczeni Zita is járatos a konyhában, ám férje, Gianni Annoni előszeretettel forgatja a fakanalat. Húsvétkor várandós párja kedvenceit készítette el, de az év minden napján igyekszik a kedvére tenni. „Számomra teljesen természetes, hogy akár órákon át időzöm a konyhában. A főzés kikapcsol. Zita is egyre ügyesebb, de valljuk be, amikor helyet cserélünk, több a mosatlan, mint az elkészített étel. Viccet félretéve, nálunk én főzök gyakrabban és én állítom össze a bevásárló listát is. Zita mostanában finom desszerteket készít, és ha várandósan megkíván valamit, azt azonnal elkészítem neki, vagy övé lehet a terep a konyhában” – mondta Gianni, aki a járvány ideje alatt mindenkit arra kér, hogy ne pocsékolják el az ételt, tudatosan, minden alapanyagból főzzenek valamit, semmi ne landoljon a kukában.

Fotó: Gianni Annoni

 

Majka a szövegelés mellett a kiflisütéshez is ért

Dundika mindennap ellátja két fiát, Mariánt és Olivért, főleg mivel apukájuk, az egyik legnépszerűbb rapper-műsorvezető állandóan úton van, fellép, vagy a televízióban dolgozik. A járvány miatt azonban most Majkasem mozdul ki otthonról, s amikor tud, besegít kedvesének. Így tett a minap is, amikor Dundika a frissen sült kiflik illatára ébredt fel a délutáni szunyókálásból. Hajni az Instagramon büszkélkedett el Majka kiflijével és a receptért is minden érdeklődőt hozzá irányított.

Fotó: Instagram / Majka

 

Pauli Zoltán szereti, ha Tóth Vera a keze alá dolgozik

Fellépésein dívaként tündököl, de ha lejön a színpadról, meg sem áll egy baranyai kis faluig, Palkonyáig. Ott aztán főz, felszolgál párja vendéglőjében Tóth Vera. A gasztroszakember egyedül is képes lenne ellátni a feladatát, de szereti, amikor Vera segít neki. „Palkonyán A PalKonyha a szívügyem, csütörtöktől vasárnapig ott vagyok, és Vera is mindig eljön, ha tud. Semmilyen elvárás nincsen, pihenhetne is, de ő ilyenkor szívesen segít nekem a főzésben, felszolgálásban. Nagyon gyorsan tanul, és bármit megmutatok neki egyszer, tökéletesen leutánozza. Azt látom, hogy teljesen kikapcsolja őt az itteni életünk, merthogy ez egy nagyon más világ, mint amiben egyébként ő mozog” – mesélte Pauli Zoltán, aki Verával vidéken, szeretetben vészeli át a járványidőszakot.

 

Rákóczi Feri főztjéért az egész család rajong

Mindig is a rádiós főzött otthon, ez soha nem volt kérdés közte és felesége között. Szerintük az a legjobb, ha mindenki azzal foglalkozik, amihez ért és szívből csinálja. „Ez egy hallgatólagos megállapodás volt közöttünk. Amikor a gyerekeink születtek és a párom minden mással el volt foglalva, valahogy nem volt kérdés, hogy én fogok főzni. Imádják a főztömet, én pedig imádom etetni őket” – mesélte a rádiós.

Fotó: Rákóczi Feri

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Max Verstappen olyat érhet el, mint még soha - az F1-es időmérő élőben

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

magyarnemzet.hu

Ma már nem kavarja fel a horrorsérülés Lovrencsics Gergőt, aki családjával végleg letelepedett Splitben – interjú

origo.hu

Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború

mindmegette.hu

5 tisztítószer, amire valójában semmi szükség, mégis megveszed

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Molnár Nini spórolásra biztatja az embereket: „Ne add fel idő előtt”

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó