SZTÁRDZSÚSZ

A nők kígyók! Õk tették tönkre a Viszkis életét

Ambrus Attila hosszú évekig csak kígyóknak tekintette a nőket, ugyanis szerinte miattuk lett bûnöző. A Viszkis rablóként elhíresült férfi élete egyik szeretője miatt siklott félre, és később is az éppen aktuális partnerének akart megfelelni.
címkék:
  • Szerző: MF

Ambrus Attila volt az ország leghírhedtebb bankrablója, amiért keményen meg is bűnhődött. 17 év börtönre ítélte a bíróság, amiből végül 10 évet le is ült. A Viszkis ma már azt mondja, hogy gyakorlatilag a nők miatt siklott ki az élete.

„A szétcsúszásom egy nő miatt volt, és a későbbiekben is mindig a nőknek akartam megfelelni. Egyszerű székely gyerekként azt gondoltam, hogy ha sok pénzem lesz, és bankautomataként funkcionálok, akkor sokkal több nőt megkaphatok”

- mesélte a Story magazinnak a 48 éves Ambrus, aki 27 fegyveres rablást követett el és 142 milliót rabolt összesen.

Azt mondja, hogy ugyan a nők hiánya viselte meg leginkább a börtönben, de mégsem tekintett egyenrangú félként a gyengébbik nemre. Ennek oka szerinte, hogy édesanyja már gyerekkorában elhagyta.

„Sokáig fenntartásaim voltak a nőkkel kapcsolatban, nem tudtam igazán megbízni bennük. Mindig azt éreztem, hogy nem a sármom miatt vagyok érdekes, csak azért, mert épp gazdag vagyok. Nem nekem szólt a kedvességük, a szerelmük, hanem a pénznek.”

Ambrus arról is beszélt, hogy egyetlen igazán fontos nő volt anno az életében, és ő nem más, mint a nagymamája. Az idős asszony volt az egykori rabló egyetlen támasza, de őt is nagyon hamar elvesztette. Bár sok futó románca volt milliomosként, most érzi magát csak igazán boldognak. 20 évvel fiatalabb felesége mellett végre megtalálta az igazi szerelmet.

„A lelke mélyén minden nőnek szüksége van egy haramiára, egy törvényen kívülire, akivel persze nem tervez hosszú távra. A nők általában a biztonságot keresik, bízni szeretnének valakiben. Sok mindent megtanultam a nőkről, de 48 évesen én már a B-oldalt játszom, a temető felé megyek, ezért is lett fontos, hogy találjak egy olyan társat, akivel leélhetem a további életemet.”

A két évtizedes korkülönbség eleinte eléggé megnehezítette a pár életét, ugyanis nagyon sok generációs különbség adódott Attila és Réka között, de szerencsére ezeket sikerült áthidalniuk.

címkék:
És ezeket olvastad már?