SZTÁRDZSÚSZ

A Neoton énekese összetört: orvosa már repülőre se engedte fel

Orvosa összetörte Pál Éva álmát, aki súlyos pánikbetegséggel küzd.
  • Szerző: Ripost

Az orvosa megtiltotta, hogy utazzon, s ezzel egy álom tört össze a súlyos pánikbetegséggel küzdő Pál Éva számára, mivel így helyette Fábián Éva énekel a háromállomásos Volt egyszer egy Neoton Família februári turnéján Kanadában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„A hatórás időeltolódás miatt nem tudnám bevenni a gyógyszeremet. A pirulák gondoskodnak a biológiai órámról, ami így is elég törékeny, és ha nem venném be a gyógyszert, biztos, hogy rosszul lennék, úgy pedig képtelen lennék színpadra állni„ – árulta el a Blikknek a Neoton Família egykori sztárja.

Éva betegségének kialakulása után a rohamai erősödtek, végül kórházba került. Élete legnehezebb döntését hozta meg, amikor öngyilkossági szándékai elől menekülve megvált a csapattól. Hosszú kihagyás után Bardóczi Gyulával Neo-Neoton néven akarták feldolgozni a régi slágereket, de a régi banda többi tagja útját állta a projektnek, és hatalmas botrány kerekedett belőle. Hiába kárpótolná az élet most Évát az amerikai meghívással, az állapota közbeszólt: beleélte magát, ám pár nap után szorongás tört rá.

„Álmomban éles fény közelített felém, mint egy reflektor a színpadon. Ahogy haladt felém a fény, fulladni kezdtem, azt gondoltam, ez a halál. Amikor felébredtem, az egész testem lángolt és zsibogott, jó ideig fel sem eszméltem, nem tudtam eldönteni, hogy pánikrohamom van vagy tényleg elérkezett a halál” - idézte fel az énekesnő.

Éva a hajnali rosszullét után rögtön felkereste kezelőorvosát, aki megtiltotta neki az utazást. Mivel a koncert előtti napon száll le a gép, nem lenne elegendő ideje az átállásra vagy a gyógyszer elcsúsztatására. Évának ugyanis este 6-7 óra körül kell bevennie az antidepresszánsokat.

„Nem tagadom, nehezen éltem meg, hogy nem utazhatok, kicsit bánt, de tudomásul vettem, és annak nagyon örülök, hogy Fábián Éva be tud helyettem ugrani„ – tette hozzá Éva, aki már 23 éve él a pirulák rabságában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?