SZTÁRDZSÚSZ

A nagy korkülönbség sem akadály a hazai hírességeknek

Ahogy azt mondani szokás, a szerelem nem ismer határokat. Ezt vallják kedvenc sztárpárjaink is, akik fittyet hánynak a több évtizedes korkülönbségre, ha mûködik a kémia. Rivaldafényben a korban nem összeillő, de annál boldogabb és szerelmesebb celebek!
  • Szerző: bdf

Polyák Lilla és kedvese, Gömöri András Máté

16 év

A gyönyörű színésznő a Budapesti Operettszínházban, a Marie Antoinette próbái során jött össze a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéval három évvel ezelőtt. A darabban egyébként a fiatal színész, a főszerepet játszó Polyák Lilla titkos szeretőjét játszotta, több pikáns jelenetük volt. Így hamar kiderült, milyen jól működik kettejük közt a kémia.

„Sokan kételkedtek a szerelmünkben, nem jósoltak nekünk nagy jövőt. A korkülönbséggel Lillának az elején volt egy kis gondja, de hamar elmúlt – mondta a %%-nak korábban Gömöri András Máté. "Ez minket csak még jobban összekovácsolt. Lilla gyermekei is hamar elfogadtak, így tavaly eljegyeztük egymást, idén pedig az esküvőt is megtartjuk.”

Janza Kata és kedvese, Pesák Ádám

22 év

Néhány napja először a %%-nak ismerte el Janza Kata és Pesák Ádám, hogy két hónappal viharos szakításuk után újra egy párt alkotnak.

A két színész 2016 szeptemberében vállalta fel kapcsolatát a nagy nyilvánosság előtt, és rövid időn belül össze is költöztek. A szerelmesek nem voltak könnyű helyzetben, hiszen sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt a 22 év korkülönbség miatt. Bár megingott a köztük lévő viszony, most úgy tűnik, a történtek ellenére is sikerült mindent helyrehozniuk. „Újra nyitott szívvel tudunk egymás felé fordulni, és mindketten azt érezzük, talán adhatunk egy új esélyt a kapcsolatunknak” - nyilatkozta a lapunknak a színésznő.

Pintér Tibor és kedvese, Frida

24 év

A Nemzeti Lovas Színház vezetője több mint egy éve van együtt a nála huszonnégy évvel fiatalabb Friderikával. A lány csupán egy évvel idősebb Pintér lányánál, Jankánál, ám, ha szerelemről van szó, a korkülönbség a színész számára nem lehet akadály.

A negyvennégy éves Tenyának komoly szándékai vannak a fiatal lánnyal, azt tervezi, hogy ha Frida leérettségizik idén nyáron, akkor utána összeköltözik vele. „Talán soknak tűnhet a köztünk lévő korkülönbség, de a színészek világában ez egyáltalán nem számít egyedi esetnek. A legnagyobb példaképeim is rendre húsz, harminc, sőt negyven évvel fiatalabb lányokkal élték le az életüket” – fogalmazott a Lokálnak a színész, aki kedvesével együtt nem törődik a gonoszkodó megjegyzésekkel.

Rippel Feri és kedvese, Viktória

26 év

A 47 éves Rippel Feri fejét egy nála 26 évvel fiatalabb rajongója, Halász Viktória csavarta el. Bár a szerelmesek február óta alkotnak egy párt, már két éve ismerik egymást.

Egy rendezvényen találkoztak először, ahol Viktória kezdeményezett, és még aznap be is jelölte az erőművészt a Facebookon. Ám Rippel két évvel a rendezvény után igazolta csak vissza Viktóriát, akivel újra hamar megtalálták a közös hangot. Azóta pedig harmonikus kapcsolatban élnek egymással.

Bálint gazda és kedvese, Antónia

27 év

Gyuri bácsi huszonegy évvel ezelőtt vette feleségül Antóniát, aki 27 évvel fiatalabb nála. A 98 éves Bálint gazda már negyven éve ismerte mostani szerelmét, de korábban mindketten házasságban éltek.

„A szerelem nem matek" - kezdte a népszerű Bálint gazda. "Mikor a második feleségemet elvesztettem, nagyon magányos voltam. Mivel Antóniával jól ismertük egymást, és ő is egyedül volt, javasoltam neki, hogy csináljunk közös programokat, randizni kezdtünk, és kialakult a szerelem. És már húsz éve élünk boldogságban, harmóniában, megszépíti az öregkoromat.”

Ernyey Béla és kedvese, Dóra

38 év

A 75 éves színész idén ünnepli a kilencedik házassági évfordulóját gyönyörű kedvesével, Dórával. A fiatal jogásszal tíz évvel ezelőtt szerettek egymásba, és a jelentős korkülönbség ellenére mindig is természetesen kezelték a kapcsolatukat.

Ez nem is nehéz, hiszen a lányok egykori kedvence évtizedeket letagadhatna, annyira fiatalos a megjelenése. S hogy mi a hosszú kapcsolatuk titka? Ezt ők maguk sem tudják pontosan megmondani. „A számodra tökéletes párt kell megtalálni, és onnantól ez nem kérdés. De rengeteg olyan dolog van, amire mi is figyelünk, például az ember mindig gondoskodjon a szerelméről, figyeljen rá, az apró rezdüléseit is megérezze. Nagyon sok dologból áll ez össze. Ha tudnám, mi a tartós boldogság titka, akkor egyetemen tanítanám a receptet” – jelentette ki nevetve a FEM3 Caféban a színész.

És ezeket olvastad már?