SZTÁRDZSÚSZ

A Nagy Duett sztárjának őszinte vallomása: Nem akarok szexi lenni

Ábrahám Edit bomba formában van. A színésznő fiatalokat megszégyenítően táncol és pózol A Nagy Duett színpadán, aminek egyszerû oka van: imád szerepben lenni.
  • Szerző: Ripost

Ábrahám Edit nem szívesen dobja le a textilt, de ha a szerep megkívánja, mindent bevet a tökéletes alakításért.  Így volt ezzel vasárnap este is, amikor A Nagy Duettben dögös börtönőrt alakított Vastag Csaba oldalán.

Az egyébként főleg konzervatív szerepeiről ismert színésznő hétről-hétre bebizonyítja, hogy nincs oka takargatnia magát, de a %%-nak elmondta, ilyet csakis a színpadon csinál.

"Ezek a ruhák nem az én stílusomat tükrözik, na de ez egy szerep, így most bőrszerkós börtönőr voltam. Ha jól állt nekem, akkor örülök"

- kezdte feldobottan Ábrahám Edit, majd folytatta.

" Szexinek lenni jó dolog, nyilván a szerkesztők is mindent erre hegyeznek ki, hogy ezt az oldalamat mutassák meg. Erről szól ez az egész, hogy az ember más legyen, mint amit elképzel magáról, vagy amit róla elképzelnek.

Az, hogy én magamat szexinek tartom-e , az egy nehéz ügy, mert nem akarok szexi lenni, hanem esetleg az vagyok

- viccelődött a színésznő, aki reméli, hogy a jövőben azért nem kell tovább vetkőznie.

" Egyre lejjebb vetkőztetnek már a műsorban, ám bízom benne, hogy ennél lejjebb már nem akarnak. Mondtam is a szerkesztőknek, hogy ez volt a maximum, tovább nem mehetünk el, bár a színpadon egy szerep kedvvért ezt meg kell tennem és hazudnék ha azt mondanám, hogy nekem ez rossz"

- vallotta be A Nagy Duett sztárja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?