SZTÁRDZSÚSZ

A magyar sztárok rendszeresen fürdenek együtt a gyerekeikkel!

A szülő-gyermek közti közös fürdés mindig kellemetlen kérdéskör volt, hiába gondolkodunk egyre nyitottabban, mégis sokan tabuként kezelik a családi meztelenkedést.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, sokakat megoszt a szülő–gyermek közös fürdés témakör. Ez világosan látszik Csobot Adélék közös fürdős fotója alatt kialakult kommentháborúból a Facebookon. Megkérdeztünk néhány hazai hírességet, ők mit gondolnak a témáról.

 

L.L. Junior: Volt már rá példa

A rapper két fiú, az ötéves Lacika, és a két és fél éves Dávid büszke édesapja, és bizony volt idő, amikor a gyerekek igényelték a közös esti pancsolást. Kétéves korig ez egy teljesen normális és aranyos közös tevékenység, a gyerekek ilyenkor egyfajta játékként fogják fel a fürdést.

"Tudatosan döntöttem azonban úgy, hogy kétéves koruk után már egyedül ültettem be őket a kádba. Természetesen ott vagyok velük közben, hogy vigyázzak rájuk, de már nem szállok be mellékük” – mondta el a %Ripost%-nak Junior, aki jelenleg Dominikán piheni ki az elmúlt év fáradalmait.

 

Rubint Réka: Egy szülő érzi, hogy mikor elég!

A fitnesz hazai nagyasszonyának három gyermeke van, így komoly gyakorlattal rendelkezik ebben a kérdésben is. „Szerintem igen, fürödhet együtt a szülő és a gyermeke, persze mint mindenhol, itt is tudni kell a határokat. A legkisebb fiam, Zalán hét éves, mi már nem fürdünk együtt. Mostanában már szégyenlős, ötévesen még simán bejött hozzám, mikor fürödtem, de már jó ideje nem teszi ezt” – fogalmazott Réka a %%-nak.

„Észre kell venni a gyereken, hogy meddig igényli a szülőkkel való fürdést. Nálunk mindhármuknál volt rá példa, hogy velünk jöttek a kádba, de korán eljött az idő, amikor feltűnt, hogy már szívesebben fürdenek egyedül.”

 

Kovács Áron: Nálunk nincsenek tabuk!

A műsorvezető és felesége lazán kezelik a közös fürdés kérdését. „Nagyon ritkán fordul elő, de nincs kifogásom ellene. Ezt egy természetes dolgoknak vélem, hiszen a Jóisten is így teremtett meg minket. Ami nagyon fontos ebben az esetben, az a helyszín és az időpont, amikor ezt az ember megteszi” – mondta el a %%-nak Áron.

Bár a műsorvezető inkább zuhanyozni szokott, mint kádban fürdeni, de az előfordult már, hogy együtt tusolt a gyerekekkel. „Van az az életkor, amikor ez magától elmúlik: ilyenkor sem a szülő, sem a gyermek nem érzi már komfortosnak az együtt fürdést. A tizenegy éves fiam például már külön fürdik, ennek ellenére simán mutatkozunk egymás előtt meztelenül” – fogalmazott a műsorvezető.

S hogy mi a helyzet Judy-éknál, illetve Váczi Gergőéknél? Illetve, mivel kell vigyázni a szexuálpszichológus szerint a gyerekkel való közös fürdésnél? Kiderül a keddi %% című napilapból. Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?