SZTÁRDZSÚSZ

A koronavírus miatt elmaradt Oszvald Marika születésnapja

Az operettprimadonna április 12-én lett 68 éves, de a koronavírus-járvány miatt sajnos nem ünnepelhetett úgy, ahogy szeretett volna.
  • Szerző: Doris

Április 12-e igazán jelentős napnak számít Oszvald Marika életében, hiszen ekkor, húsvétvasárnap ünnepelte a születésnapját. Idén egész pontosan a hatvannyolcadikat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Markovics Gábor

A Budapest-Bamako ralit is megjárt operettprimadonna természetesen már régóta készült egy óriási ünnepségre, ám ez most sajnos elmaradt a koronavírus miatt.

„Nyilván nagyon szerettem volna egy óriási bulit csapni! A húsvét nálam egy különleges dolog, ugyanis pont húsvétkor születtem és idén is húsvétvasárnapra esik a születésnapom. Ráaádsul az apukám, az öcsém és az unokaöcsém is Gyula, nekik névnapjuk volt április 12-én. De hát sajnos, hiába lett volna nagyon jó együtt ünnepelni, most lemondtunk erről, mert óvjuk magunkat” – kezdte a -nak a színésznő, aki a jelenlegi helyzet miatt már annak is örül, ha lánya meglátogatja és kicsit tudnak beszélgetni a kertben, persze ügyelve arra, hogy betartsák a 2 méter távolságot.

A színésznő azt is elárulta, hogy jól van és a bezártságot is viszonylag jól viseli. Bevásárolni sem jár, de szerencsére van két nagyon kedves szomszédja, akik mindent megvesznek helyette.

 

 

És ezeket olvastad már?