SZTÁRDZSÚSZ

A kényszerpihenő miatt sem bosszankodnak a magyar sztárok

Akadnak olyan hírességek, akik inkább poénkodnak a szituáción.
  • Szerző: RIPOST

Szerdán a kormány veszélyhelyzetet hirdetett az ország egész területére, ami többek között magában foglalja azt az intézkedést is, miszerint tilos megtartani azt a rendezvényt, amelynek létszáma zárt helyen 100 főnél, kültéren pedig 500 főnél nagyobb.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez a rendelet rengeteg magyar sztárt érint, hiszen elmaradnak színházi előadások és koncertek is. Szerencsére a művészek többsége rendkívül jól kezeli a kialakult helyzetet, sőt, akadnak olyanok is, akik rajongóik megnyugtatása érdekében inkább elviccelik a dolgot.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Sipos Péter több munkára is igent mondana

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja elsőként reagált a szerdán bevezetett rendeletre. Sipos Péter a tőle megszokott humorral kezelte a helyzetet és egy álláskereső hirdetést adott fel a közösségi oldalán. A bejegyzésben több munkát is felsorolt, amit szívesen elvállalna, amíg nem állhat újra színpadra.

„Kerti munkákat, bádogos vagy cukrász munkákat, gobelin készítést vállalok. Közben dudorászom” – fogalmazott az énekes.

Éliás Gyula fodrásznak állna

Kevesen tudják, de Éliás Gyula annak idején fodrászból lett zenész. Így adta is magát az ötlete, hogy a kényszerpihenő alatt újra eredeti szakmájának hódol. Bár a zenész csak poénból írta ki a dolgot a Facebook-oldalára, ő maga is meglepődött mennyi jelentkező akadt a felhívására.

„Figyelem! Férfi és női hajvágást vállalok, és közben még énekelek is. Jelige: Figaro házhoz megy!” – poénkodott az énekes.

Vastag Tamás frappáns jellemzést írt magáról

A kétgyermekes apuka is lecsapta a magas labdát, hiszen egy konkrét hirdetést adott fel magáról. A bejegyzésben az olvasható, hogy az énekes bármilyen munkára vevő, amennyiben a munkaadója eltűri a vele járó nehézségeket, és a hatalmas igényeket. Természetesen Tomi csak viccnek szánta az egészet, ezzel is oldva a feszültséget a kialakult helyzet miatt.

„Kedves, intelligens, 28 éves, érettségizett, kétgyermekes fiatalember munkát keres! Bármilyen fajtát. Rengeteg zenész és színész (most már csak volt) társamat tudom magammal hozni! Havi egymilliárd forinttal beérem, plusz cigi és sör!” – olvasható a hosszas felsorolásban.

Balázs Andi az idősebbeken szeretne segíteni

A színésznő híres a mindent elsöprő humoráról, azonban a kialakult helyzetet ezúttal komolyan kezeli. Mivel a kormányrendelet alapján a színházi előadások is elmaradnak, így Andi a felszabadult idejét arra szeretné fordítani, hogy az idősebbeknek segítsen.

„Kedves környékünkön lakó idősebbek! Ha félsz bemenni a boltba, gyógyszertárba, postára és nem szívesen tömegközlekedsz, akkor nyugodtan keress meg privát üzenetben, és szívesen segítek Neked! Kitartást mindenkinek!” – fogalmazott a közösségi oldalán Andi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?