SZTÁRDZSÚSZ

A háború folytatódik: Pintér Tibor visszaszólt Jimmy özvegyének

A rendező egy héttel a premier után reagált Edit asszony kritikájára.
  • Szerző: Angie

Pintér Tibor egyszerűen képtelen felfogni, hogy a Király özvegye miért érzi becsületsértésnek a Jimmy-musicalt. Pintér azt állítja: mindenki jobban járt azzal, hogy a darabba nem írta bele teljes valóságában mindazt, ahogyan Zámbó Jimmy élt.

"Minden csak a szexről és a piáról szólt” - ezt kifogásolta egy hete Edit asszony, aki a Jimmy-musical bemutatója után kikelt magából, becsületsértőnek találta a darabot. Az özvegy úgy érzete, a musical szerzője és főszereplője megboldogult férje nőügyeire, nagyvilági életére hegyezte ki a darabot. Úgy tudjuk, Edit asszony több helyen is kifogással élt, és a bemutató helyszínén is hangot adott felháborodásának.

"Edit asszonynak nem tetszett, hogy a darab leginkább Jimmy nőügyeit mutatta be. Minden a szex köré épült. Csak az derült ki Jimmyről, hogy szerette a nőket, az italt, és hogy mindezek ellenére a halála után a mennybe jutott. Az özvegy hangot is adott dühének. Mindvégig vele volt a párja, ő nyugtatta”

– számolt be a darab bemutatóján lapunknak egy néző. Egy másik napilap is ugyanerről számolt be címlapján. Egy héttel a premier után azonban a %%-nak sikerült megszólaltatni Pintér Tibort arról, mit szól Edit asszony kritikájához.

Akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus

– kezdte Tibor.

"Nem baj, ha  Edit megsértődött, csak mert róla róla kevesebbet szólt a fáma. De mit írhattam volna többet róla? Nem értem, hogy mi a problémája, hiszen ha valóban Jimmy életét írtam volna le, ennél sokkal keményebben kellett volna ábrázolnom őt, amit nem szerettem volna" - tette hozzá.

Ha kíváncsi vagy Tenya bővebb válaszára, keresd a %% pénteki lapszámát!

És ezeket olvastad már?