SZTÁRDZSÚSZ

A díjak gyógyítják meg Törőcsik Marit!

A nemzet színésze nemrégiben Kossuth Nagydíjat kapott, emellett pedig Egerben, az Egri Csillagok sétányon is felavatták a csillagát.
  • Szerző: Ripost

Rendkívül jót tesz Törőcsik Mari egészségének az a számos elismerés, amiket az elmúlt időszakban neki ítéltek. Március közepén megkapta a Kossuth Nagydíjat, a létező legmagasabb szintű állami kitüntetést, néhány napja pedig felavatták csillagát Egerben, az Egri Csillagok sétányán.

A kétszeres Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett művésznő már minden fontos művészeti elismerést megkapott, ami csak számít, nem csoda, hogy rendkívül jól érzi magát, és az állapota is rohamos javulásnak indult.

A színésznőn néhány hete nyelőcsőtágító műtétet hajtottak végre, azóta viszont nem került vissza a kórházba, velemi otthonában tölti a napjait.

"Nagyon boldog vagyok, amiért Eger városa egy csillagot ítélt nekem. Sok szálon kötődöm oda a szüleim révén, valamint a testvérem és én is odajártunk iskolába. Eger a második szülővárosom" - mondta el a %%-nak  Törőcsik Mari, akinek jólesik az emberek szeretete.

"Nem vagyok már kórházban, kiválóan érzem magam. A díjak és az a sok szeretet, amit kapok, erőt adtak a jövőre nézve" - fogalmazott boldogan a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?