Létrehozva: 2018.06.12.

A Depeche Mode nyitja a Telekom VOLT fesztivált

Kevesebb, mint három héttel a kapunyitás elõtt sok-sok újdonságról adtak hírt a Telekom VOLT Fesztivál szervezõi. Legalább 150 ezer fesztiválozót várnak Sopronba június 26-tól, amikor a Depeche Mode nyitja meg a 26. Telekom VOLT Fesztivált.

Idén először lesz VOLT Kertmozi, Magenta1 Színpad, Secret Garden , a Visegrádi Csoport Magyar elnöksége záróeseményeként cseh, lengyel és szlovák csapatok is bemutatkoznak, a Hello Hungary Village-ben pedig a legismertebb magyar YouTuberek fesztiváloznak 5 napon át. A VOLT idén egy fontos jelenségre, az autizmussal élők problémájára hívja fel a fesztiválozók figyelmét.



"Teltházasnak ígérkező napokkal várja vendégeit június 26-tól a soproni Telekom VOLT Fesztivál. A legnagyobb érdeklődés a Depeche Mode első hazai fesztiválfellépését kíséri, rajongók ezrei készülnek az évek óta várt Avenged Sevenfold debütáló koncertjére, vagy éppen Steve Aoki, a Limp Bizkit, a Hollywood Undead, a Hurts, Alan Walker és a Clean Bandit showjára. Eközben az Iron Maiden napjára már hetekkel ezelőtt minden jegy elkelt és a bérletek is nagy ütemben fogynak. Rekordszámú látogatóra, legalább 150 ezer vendégre számítunk" – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője.

A 2018-AS ÜGY: AZ AUTIZMUS

2018-tól a VOLT minden évben egy fontos társadalmi ügyet tűz a zászlajára.

"A VOLT vendégei a koncertek, a bulik és a fesztivál élményei mellett nyitottak arra is, hogy olyan emlékeket is hazavigyenek magukkal, amelyek beépülnek a hétköznapjaikba. Ezért éreztük azt, hogy a fesztiválunk remek terepe annak, hogy idén az autizmussal élők életkörülményeinek javítására hívjuk fel a a figyelmet. Az Út a Mosolyért Alapítvánnyal közösen 30 ezer fesztiválozónak és fellépőnek adjuk át az idei VOLT egyik színes jelképét, a VOLT-füzért, amely erre a fontos kérdésre hívja fel a figyelmet" – mondta el Fülöp Zoltán, a VOLT másik házigazdája.

Minden átadott VOLT-füzér után 100 forinttal támogatja az Út a Mosolyért Alapítványt a MOL.

"A "Megérteni. Elfogadni. Segíteni." kampányunkkal az Autisták Országos Szövetségével közösen szeretnénk létrehozni az első Autista Krízis Házat és Oktatási Központot, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújtunk a súlyos autizmussal élőknek, mintát mutatunk azoknak a családoknak, akik autizmus spektrum zavarban élő gyermeket nevelnek, valamint tanulási lehetőséget és tapasztalatszerzést biztosíthatunk szakemberek számára" – mondta el Gubcsó Balázs - az Út a Mosolyért Alapítvány kuratóriumi tagja.

V4-ZENEKAROK A VOLTON

A Telekom VOLT fesztivállal egy időben ér véget a Visegrádi Csoport magyar elnöksége. Az együttműködés keretében A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny döntősei, az Apey & the Pea, Antonia Vai és az NB cseh, lengyel és szlovák fesztiválokra kaptak meghívást, e három ország képviseletében pedig a VOLTon lépnek fel előadók. Június 26-án a VOLT vendége lesz a cseh Skyline, a szlovák Walter Schnitzelsson és a lengyel ClockMachine.

Varju Krisztina Dóra, Magyarország 2017-2018. évi V4 elnökségének lebonyolításáért felelős miniszteri biztosa elmondta: "A V4 zenekarok fellépése a VOLT fesztiválon és az ehhez hasonló kezdeményezések fontos szerepet töltenek be abban, hogy régiónk tehetségeinek bemutatása mellett azt az egyedi közép-európai, visegrádi látásmódot is megismerjük és megismertessük, amely mindannyiunkat összeköt itt, Európa szívében."


További részleteket megtudhatsz a VOLT Fesztivál hivatalos oldalán. Kattints ide!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Ittas nő miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Budapestről induló repülő

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak