SZTÁRDZSÚSZ

A botrány óta először találkozott Majka és Curtis: Ez történt közöttük

Ezúttal tényleg nem tudták elkerülni egymást a rapperek.
  • Szerző: Ripost

Majka és Curtis a drogbotrány óta először találkoztak szemtől szemben. A TV2 sajtótájékoztatóján az összes őszi műsor szereplője és műsorvezetője megjelent.

Curtis a Csak show és más semmiben mutatja meg, mire képes, míg Majka műsorvezetőként és zsűritagként is jelen lesz ebben az évadban is.

Nyilván a sajtó képviselői mind feszülten várták a két rapper első nyilvános találkozását, de ők igyekeztek szó szerint levegőnek nézni egymást. Egy árulkodó, ösztönös gesztusnak így is szemtanúi lehettünk. Majka épp távozott a színpadról, amikor a közönség első sorában meglátta Curtist és automatikusan intett neki.

Ezután láthatóan Majka megtorpant, majd letette a kezét, Curtis ugyanis nem fogadta a köszöntését. A feszültség szinte tapinthatóvá vált a teremben, a helyzetet pedig csak fokozta, hogy Curtis mellett Majka egyik legjobb barátja, Pápai Joci ült, aki a kínos jelenet után inkább felállt és csatlakozott a műsorvezetőhöz. Majoros Péter lapunknak elmondta a véleményét, igaz csak szűkszavúan nyilatkozott.

"Én nem haragszom Curtisre, sőt senkire nem neheztelek, de már nem érdekel ez az egész, nem foglalkozom tovább vele" – jelentette ki Majoros. A rendezvény után Curtis szinte azonnal távozott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?