SZTÁRDZSÚSZ

A 65 éves Karda Bea végre megmutatta a menyasszonyi ruháját

A mûvésznő hat évvel ezelőtt, egy társkereső oldalon bukkant élete párjára. Életüket hatalmas lagzival kötötték össze. A boldogító igeneket száz vendég előtt mondták ki.
  • Szerző: BDF

Karda Bea mindig is nagy esküvőről álmodozott, ám ez idáig nem adatott meg számára a lehetőség, hogy megvalósíthassa vágyát. Ráadásul első házassága sem úgy alakult, ahogyan azt eltervezte. Lagzira akkoriban egyáltalán nem került sor, első férjével, Som Lajossal kettesben egy étteremben ünnepeltek.

"Nem kaptam ott sem hűséget, sem odafigyelést, meglehetősen boldogtalan voltam. Még lakodalmunk is elmaradt, egy haláleset miatt nem ünnepelhettünk, ketten elmentünk egy étterembe, ennyi volt az egész" - emlékezett vissza az énekesnő, aki végül a válás mellett döntött.

Ragaszkodó típus és társasági ember vagyok, négy évig éltem szingliként, magányosan. Mindenáron ugyan nem, de lelkesen kerestem a lehetőségeket arra, hogy megismerkedjek valakivel

- árulta el Karda Bea, aki végül barátnője nyomására regisztrált egy társkereső oldalra.

"Semmiben nem hazudtam, de barna parókában és egy nagy szemüveggel annyira el tudtam változtatni a külsőmet, hogy egy-két kivételtől eltekintve, nem hasonlítottak Karda Beához. Fél év alatt négy randevúm volt, úgy éreztem, ez a módszer sem vezet majd eredményre. Aztán eljött egy nap, emlékszem október 23-a volt, és Laci besétált az életembe."

„Harminckilenc év után megadatott nekem, hogy lakodalmam legyen. Az, hogy szerepelek a Négy esküvő című műsorban, négyszeres boldogságot hozott nekem, hiszen a sajátomon túl három másik lagziban is felszabadultan szórakozhattam és örülhettem mások boldogságának” - árulta el Bea.

Bea és Laci száz vendéget hívtak meg esküvőjükre, a szűk családi kör mellett a barátok és a hazai sztárvilág krémje is részt vett a hatalmas lakodalmon.

És ezeket olvastad már?