SZTÁRDZSÚSZ

35 éve nem volt nyaralni a híres magyar énekesnő

A sztár képtelen más főztjét megenni, ezért nem is merészkedik messzire otthonról. Dolly a városban is jól érzi magát. De étterembe itt sem jár.
  • Szerző: K.R.

A Dolly Roll és a Hungária zenekar énekesnője az elmúlt 35 évben mindössze egyszer volt szabadságon, akkor is csak két hétre. Dolly a Borsonline-nak adot interjút, ebben hangzottak el a meglepő állítások.

Míg más sztárok Görögországban, a Francia Riviérán vagy éppen Olaszországban üdülnek, addig Dolly minden nyarát Budapesten tölti, már három és fél évtizede. Az ok igencsak meglepő. 

"...nem szeretek nyaralni, nem is járok. Nekem nem hiányzik, hogy elmeneküljek a világ elől pár hétre. Nem tudnék kikapcsolódni. Számomra az otthonom a nyugalomszigete.

Ráadásul Dolly azt állítja, hogy ő egyszerűen képtelen megenni más főztjét, ezért soha nem megy messzire otthonától. Ha például egy étterembe hívják interjút adni, ő akkor is csak egy kapucsínót, vagy fagylaltot rendel. Még makarónit sem kér soha, pedig erről az olasz tésztáról még énekelt is korábban.

A 66 éves énekesnő ráadásul a nyári hónapokban sokat dolgozik, szép számmal vannak meghívásaik. Számára pedig éppen az jelenti a legnagyobb örömet, ha szórakoztathat másokat, amíg azok pihennek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?