SZTÁRDZSÚSZ

15 testőr védte a magyar bombázó testét Indiában

Dj Seherezádé Indiában, Mumbaiban lépett fel egy fesztiválon, ahol 6000 ember várta. Tizenöt testőr kellett ahhoz, hogy a népszerû lemezlovas testi épségét garantálni tudják.
  • Szerző: A.P.

Indiában DJ Seherezádét jól ismerik az emberek, hisz a szőke bombázó már turnézott a Közel-Keleten, és 2014-ben őt választották a legszexibb női dj-nek.

A magyar szőkeséget utazása során végig úgy kezelték, mint valami hollywoodi sztárt, és bár az indiaiak minden európai embert áhítattal csodálnak, az őt körülvevő szereteten és kedvességen elcsodálkozott.

"Megérkezett értem az autó, amiből az utolsó 5 percben integetnem kellett az embereknek. Mindenhol testőrök vettek körül, az autóban előttünk és mögöttünk is. Amikor kiszálltam, végig 15 testőr kísért, mert az emberek átugrottak a kordonon, hogy akár csak egy pillanatra is, de a közelembe kerüljenek.

Két mix között kimentem a hosszú színpadon a közönséghez, és bármilyen mozdulatot csináltam a kezemmel, azt leutánozták. Hihetetlen élmény volt, még most is beleremegek. Másnap egy nemzetközi táncversenyen zsűriztem, ahol a nagykövettől és más ismert emberektől kaptam díjakat, csak azért, mert eljöttem városukba zenélni és zsűrizni”  – lelkendezett Seherezádé, akinek volt ideje a városnézésre is.

"Én inkább nem alszom napokat, vagy maximum 1-2 órát, de mindent magamba akarok szívni, a kultúrát, a mentalitást, a hagyományokat, és minden látnivalót megnézek, amit tudok. Lenyűgöztek a templomok, a vallás az öltözködés, jó formán olyan, mintha egy más korban vagy egy más bolygón lettem volna. Szerelmes vagyok a templomokba, többet is meglátogattam, és szerettem volna tudni, hogy a közel 50 isten közül ki milyen szerepet tölt be.

Nagyon jól éreztem magam, de azt is el kell mondanom, hogy nagyon koszos az ország és az emberek jó része. Nagy a szegénység, éjszaka egymás hegyén-hátán fekszenek az utcán gyerekek és anyák. Az emberek nagy része tanulatlan,

de még koszosan, piszkosan, fedél nélkül is boldogabbak, mint az európai emberek. Õk már annak is örülnek, ha felkel a nap, és ez irigylésre méltó."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?