SZTÁR

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához

Óriási bulival ünnepelték csütörtökön este a Sláger FM munkatársai és partnerei a rádió új mûsorának bemutatóját. A Sláger DJ-ben a már megszokott sztár DJ-k mellé újak is érkeznek, akiket mostantól péntek és szombat este bárki hallhat a 95.8-as frekvenciára kapcsolva.

„Mostantól minden pénteken és szombaton lesz hallható az új műsor, a Sláger DJ. Péntekenként 20 órától WhiteBoy-jal, 21 órától pedig Császár Előddel alapozzuk a hangulatot. Szombatonként továbbra is Náksi Attilával dübörögnek a slágerek”

– mondta el Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója.

 „Ez már a sokadik változás Sláger FM életében. Idén teljes megújuláson estünk át: Közép-Magyarországon hallgató a csatorna, megújult külsővel és a 2000-es évek legjobb slágereivel kiegészülő zenei kínálattal. Az új műsor elsőként stílszerűen az utolsó tanítási napon, június 14-én lesz hallgatható a csatornán. Ám ez még mindig nem a vége az újításainknak, további terveink vannak még az éjszakai élet meghódítására!”

Habár itt a nyár, s egyre gyakoribbak a rendezvények, a Sláger FM továbbra is hozza a házibulikhoz szükséges hangulatot azoknak is, akik éppen nem a fesztiválokon pörögnek. Egy kis ízelítőre is sor került a csütörtök esti zártkörű Sláger FM 2000’s party-n, a budapesti BRKLYN szórakozóhelyen.

Császár Elődnek nem volt könnyű eljutnia már a partira sem, ugyanis előző éjszaka reggel hatig talpon volt, hogy két óra alvás után egy rémálomba illő látogatást tegyen a fogorvosnál. Szerencsére estére már újra a régi volt. A buli során elmondta, hogy régóta készül már erre a műsorra:

„Nagyon várom már, hogy elkezdjük. Amit én csinálok, az eleve rádiós műfaj, zeneileg fogom meg a mixelést. Kiderült, hogy a 90-es évek zenéiben semmi ciki sincs, arra is rádöbbentem, hogy sokkal jobban élvezem, mint vártam.”

WhiteBoy elárulta, hogy komolyodást vár önmagától az új műsor hatására:

„Nagyon örültem a felkérésnek. Számomra az a legfontosabb, hogy függetlenül mi a zenei stílus, egy este meg tudjak maradni abban a stílusban végig. Emellett most már igyekszem összeszedettebb lenni, és minden héten a játszott mixet és számlistát megosztani az emberekkel.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?