LELKIZŐ

Teljesült Szilágyi István özvegyének kívánsága

A három hónapja tragikus körülmények között elhunyt színész özvegye jó ideje szeretett volna eljutni az ország legszebb épületébe. Elkísértük...
  • Szerző: Buster

Szilágyi István özvegye sok évvel ezelőtt járt már az Országház épületében, de nem sokat láthatott a csodálatos épületből, így most egy hirtelen jött ötlettől vezérelve segítőit megkérte, hadd láthassa a Szent Koronát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon jó dolgom van! Nemrég csak megemlítettem Dezsőnek, hogy vágyam még egyszer látni a Szent Koronát, ő pedig azonnal megszervezte ezt a látogatást a Baptistákkal. Csodálatos ez az épület! Most először járok itt úgy, hogy közben egy kísérő mesél az épület történelméről...”- mondta boldogan az idős asszony, aki tolószékben ülve csodálta meg a Parlament belső tereit.

„Tudok én járni, de hamar elfáradok, itt pedig rengeteg a látnivaló. Ráadásul elvittek az épülettel szemben lévő két kültéri szobromhoz is, amikre nagyon büszke vagyok, hiszen mégis csak a város legkiemeltebb terén kaptak helyet sok évvel ezelőtt”- mesélte büszkén Joli néni, akit könnyekig hatott a kirándulás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?