SZTÁRDZSÚSZ

Sydney van den Bosch: Bevallom tartok a Viszkistől

Nem aratott osztatlan sikert a Farm VIP újabb fordulata. A sárga csapat tagjai féltik a megszokott nyugalmukat...
  • Szerző: Buster

Péntek este komoly fordulat lesz a Farm VIP-ben, hiszen véget ér a csapatjáték és kezdetét veszi az egyéni küzdelem. Ennek értelmében a piros és a sárga csapat még játékban lévő tagjai összeköltöznek a parasztházba. Egyrészről ez egyfajta megkönnyebbülést hoz a hírességeknek, hiszen elfelejthetik a kényelmetlen pajtát, másrészt viszont nehézséget is jelent, hiszen olyanokkal kell egy fedél alá költözniük, akiket nem igazán ismernek. Sydney van den Bosch lapunknak árulta el, hogy kitől tartott leginkább a poros csapatból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem fogadtuk kitörő örömmel az összeköltözés hírét, hiszen a mi csapatunk egy igazán összetartó társaság lett. Az utóbbi napokban szanatórium lett a parasztház és nem akartuk, hogy diliházzá változzon. Márpedig azt tudni lehetett, hogy a piros csapatban sok a feszültség” – kezdte az egykori szépségkirálynő, aki egyetlen dologban volt biztos az összebútorozás pillanatába.

Ambrus Attilától tartottunk a legjobban, mert ő egy minden szempontból nagyon erős játékos, aki gyakorlatilag egyedül tartotta össze a piros csapatot az első időszakban. Abban mindannyian egyetértettünk, hogy vele akarunk a legkevésbé egy fedél alatt élni„– mondta Sydney.

Hogy végül neki lesz-e lehetősége arra, hogy bárkit kiiktasson, az kiderül péntek este a TV2 képernyőjén, hiszen még tízen vannak játékban, de a farmházba, csak nyolcan férnek el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?