SHOWBIZ

Zámbó Krisztián: Apu a mai napig védelmez engem

Az énekes vadonatúj nyári slágerrel lepi meg a közönséget, a dalában a kilencvenes évek gondtalanságát idézi fel.

Teljesen új stílussal tér vissza a zenei világba Zámbó Krisztián! Az énekes egy igazi bulizós, nyári slágerrel örvendezteti meg a közönségét, amiben tőle szokatlanul rappel is.

Krisztiánt a koronavírus miatti bezártság ihlette meg: eszébe jutottak a kilencvenes évek, a tinédzserkora, amit élete egyik legjobb időszakának tart.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„A dal a kilencvenes évek hangulatát idézi, amikor még nem éltünk ennyire digitális, megfeleléskényszeres világban. Szeretem a mostani életemet, boldog vagyok 2020-ban is, de annak az időszaknak megvolt a maga varázsa, több szempontból könnyedebb volt minden. Aki átélte ezt, tudja, és ezt próbálom a dalomban is visszaadni„ – mondta el a -nak Krisztián, aki az egyik versszakban az édesapjának, Zámbó Jimmynek is emléket állít.

”Van benne egy sor, ami így hangzik: 'Apám az árnyékában figyeli a fiát.' Ez egy kétértelmű rész, hiszen sokan a mai napig azt mondják, hogy én az ő árnyékában élek. Viszont ez azt is jelenti, hogy a mai napig érzem, hogy apu védelmez engem. Nem tagadom, régen zavartak a bántó kritikák, mára azonban, túl a negyvenen már megtanultam kezelni ezeket, kiléptem az árnyékából. Az emberek nagy része elfogadta, hogy hiába volt híres az édesapám, én egy önálló egyéniség vagyok” – árulta el az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?