SHOWBIZ

Őszintén vallott az Exatlon Kihívója: Ő az egyik legfontosabb személy az életében

Wald Ákos lapunknak elárulta, ki az a személy az életében, aki részese a mindennapjainak, és szinte elválaszthatatlanok egymástól.
  • Szerző: Ripost

Wald Ákos nem titkolja, nagyrészt testvére biztatására vágott bele az Exatlonba. A két fiú között megingathatatlan szövetség van, a mindennapokban is szinte mindent együtt csinálnak, nem csoda hát, hogy az ifjú Kihívó szeretné, ha fivére büszke lenne rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ákos minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa, mire is képes. Nem volt ez másképp a Nemzetek Viadala alkalmával sem.

Wald Ákos és testvére elválaszthatatlan egymástól

Wald Ákos és testvére elválaszthatatlan egymástól (Fotó: TV2)

„Ez a lehetőség felerősítette bennem a vágyat, hogy megmutassam, mire is vagyok képes. Ezáltal a tesóm is jobban eszembe jutott, próbáltam úgy odarakni magam a pályán, hogy otthonról nézve büszke lehessen rám. Biztatott abban, hogy vágjak bele az Exatlonba, élvezzem minden percét és csináljam azt, amit szeretnék – kezdte lapunknak Ákos, aki felelevenítette a legkedvesebb emlékeit is a testvérével.

„Gyakorlatilag mindent együtt csinálunk, közösen edzünk, nyaralunk, síelünk, wakeboardozunk. A legkedvesebb emlékek mindenképpen a családi nyaralások, a síelések alkalmával is mindig hihetetlenül felszabadult a hangulat, imádom ezeket a pillanatokat” – fogalmazott a fiatal Kihívó, aki egy különleges emléket is őriz a karján, ami mindig emlékezteti a testvérére.

„A csuklóm alatt van egy viking rúna, ami annyit jelent, hogy új nap, új kezdet. Ez volt tesóm első tetoválása, amit emberre varrt. Büszke vagyok rá, hogy engem választott erre a feladatra.”

Wald Ákos és testvére

Wald Ákos és testvére (Fotó: TV2)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?