SHOWBIZ

Visszatérne a képernyőre az RTL Klub kirúgott jóképű sztárja

A rendkívül sikeres A Konyhafőnök címû mûsorból kitett Bernáth József séf nem keseredett el, és már tervezi a következő mûsorát.
  • Szerző: The_M

Teljesen váratlanul, néhány hete úgy döntött az RTL Klub, hogy A Konyhafőnök következő évadában már csak Fördős Zére számít, a másik két zsűritagot lecserélik. Bernáth József azonban nem roppant össze, hogy kitették a műsorból, amiben az egész ország megismerte a nevét.

A népszerű séf már tervezi a visszatérését a képernyőre.

"Gondolkodtam már rajta, hogy milyen más műsorban tudnám még elképzelni magam: rengeteg ötletem van, de egyelőre maradjon az én titkom. Mindenesetre nyárig eldől, hogy mi vár rám az év hátralevő részében. Mindenképp szeretnék televízió közelben maradni, hiszen érzek magamban annyi motivációt, hogy akár egy új oldalamat is megmutassam" - mondta az NLC-nek Bernáth.

De nemcsak tévézéssel akar foglalatoskodni, más nagyszabású tervei is vannak. Szeretne egy saját éttermet a szigoráról ismert sztárszakács.

"Már régóta nézegetem a helyeket, és folyamatosan gondolkozom a koncepción. Végül két lehetőség maradt, ami illik a stílusomhoz, szóval hamarosan kiderül, mi lesz a helyszín. Az első három hónap lesz a legnagyobb kihívás, amikor betanítom a munkatársakat. Később szeretném majd levenni róluk a kezem, hogy lássam, nélkülem is képesek tökéletes munkát végezni. Az időm nagy részét bent fogom tölteni, de más elfoglaltságokra is szakítok majd időt."

 

És ezeket olvastad már?