SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Nagy bajban vannak a Bajnokok

A szerdai versenynap sem sikerült a pirosaknak. Ha továbbra sem tudnak nyerni, párbajoznia kell két játékosuknak is.
  • Szerző: Ripost

Virág András szerint az elmúlt napok vereségei tanulópénzként szolgáltak számukra, ráadásul ez még jobban motiválja őket, hogy a héten behúzzák az első győzelmüket. Szerdán ugyanis a Végjáték első felvonásában 10:6-ra alulmaradtak a Kihívókkal szemben, és még a fiúk új taktikája sem segített rajtuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Virág András reméli, hogy a következő versenynapra összeszedik magukat

Virág András reméli, hogy a következő versenynapra összeszedik magukat (Fotó: TV2)

„Szívesen futok Bálinttal, hiszen egy erős ember, akit valószínűleg utol tudok érni, és utána megállíthatatlan leszek, viszont ez egy egyéni verseny is, ahol a saját statisztikám teljesen leromlana hosszútávon, ha folyamatosan olyan ember ellen megyek, akit egyelőre nem tudok legyőzni. Volt bennem egy kis szálka, amit megosztottam a fiúkkal, ők pedig segítettek abban, hogy egy kis magabiztosságot pakoljanak belém, azzal, hogy ők segítenek kerülni Bálintot. Hiszen bárki mást elvittem és stabilan teljesítettem” – kezdte lapunknak András, aki ennek ellenére sem tudta elkerülni a riválisát, ám nem érzi azt, hogy ez vezetett a vereségükhöz.

„A megbeszélés ellenére sem igazán tudtam elkerülni Bálintot, de nyilván nem feltétlenül ez volt a vereségeink oka. Valahogy kevésbé működött közöttünk az összhang. Voltak megbeszélésink, de kell utána egy kis idő, hogy az elhangzottak kiforrják magukat. Valószínűleg még nem jutottunk el arra a pontra, hogy tényleg ki tudjunk bontakozni” – árulta el a Bajnok.

Nem adják fel

Somhegyi Krisztián szerint még nincs semmi veszve. Bár az elmúlt napokban kikaptak, szeretnének szépíteni, hogy elkerülhessék a párbajt.

„Valóban erősödnek a Kihívó fiúk is, most elkaptak egy fonalat, és ilyenkor valóban nehéz őket megállítani. Úgy gondolom, hogy a mérleg mindig az egyik oldalra billen, most ez a pár nap nekik kedvezett, de semmi nincs veszve. Nem szabad feladnunk, mennünk kell tovább, élvezettel, görcsösség nélkül. Igyekszünk a hét második felében még jobban odatenni magunkat” – fogalmazott a magyar műugró.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?