SHOWBIZ

Világszínvonalú technikát kapott a Bartók és a Dankó Rádió

Péntek délelőtt végre a nagyközönség is megtekinthette az MTVA hosszú hónapokon át tartó munkájának eredményét, a Bartók és a Dankó rádió vadonatúj stúdióit. A Ripost most exkluzív fotósorozaton mutatja be, milyen kiváló körülmények között dolgozhatnak a két rádió munkatársai.
  • Szerző: Ripost

Az MTVA a saját erejéből és tudásából valósította meg ezt a projektet. A korábbi állapotokhoz képes ég és föld a különbség, hiszen eddig ideiglenes stúdiókban dolgoztak, most viszont egy olyan állandó teret kaptak, ami az európai színvonalat is felülmúlja.

"A Bartók rádió két, míg a Dankó rádió egy stúdiót kapott, amelyek olyan szintűek, hogy a világon bárhol megállnák a helyüket. A vadonatúj technikai berendezésekkel sokkal több a lehetőségünk, a tágas tér miatt a stúdiók sok vendég fogadására is alkalmasak. Akár egy kisebb zenekart is vendégül tudunk látni, hiszen kényelmesen elférnek" - mondta el Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója.

A stúdiók olyannyira modernek, hogy a hangzásvilág is jelentősen javult, így a hallgatók számára sokkal élvezetesebb kikapcsolódást jelenthet a rádiózás.

A rádiók munkatársai rendkívül boldogok, hiszen végre világszínvonalú körülmények között végezhetik a munkájukat.

További izgalmas képekért keresd a %% napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?