SHOWBIZ

Veszélyben az adás: dupla baleset a Csak show és más semmi próbáján

Baronits Gábor jelenleg nagy fájdalmak közepette, gerincmerevítőben készül a mûsorra, Vastag Csaba pedig lehet, színpadra sem tud állni.
  • Szerző: sv

A nyolcadik élő adása előtt áll a TV2 szuperprodukciója, a Csak show és más semmi, azonban a műsor előkészületeit megnehezíti, hogy több szereplő is sérüléssel bajlódik. A %% megtudta, hogy a keddi próbanapon Baronits Gábor gerincproblémája kiújult, ami hihetetlen fájdalmakat és nehézségeket okoz neki a mozgásban.

Ezúttal Tatár Csilla partnereként a Pro-Art Táncstúdió szenvedélytől fűtött pasodoble táncát adják elő, és bár mindent megtesz, hogy az élő adásig helyre jöjjön, semmi garancia nincs arra, hogy a fájdalmai eltűnnek, vagy egyáltalán enyhülnek a produkcióig.

„Gyengébbek az izmok a csigolyáimnál, a keresztcsontom tájékán."

A keddi táncpróbán az egyik mozdulatnál csak egy pattanást hallottam. Mivel a csigolyák ilyenkor nyomást gyakorolnak az idegekre, így zsibbadni kezdett a bal lábam

– kezdte a %%-nak Baronits, aki az elmúlt hetekben több, erőt próbáló kihívásban is bizonyított, amik komolyan igénybe vették az izomzatát.

„Sajnos ez évente egyszer komolyabban előjön nálam, ilyenkor szigorúan pihentetnem kell, emellett masszázsra és gyógytornára járok. Igyekszem majd maximálisan helytállni a pénteki produkcióban, de kérdéses, hogy mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás. Volt, hogy egy hét elegendő volt, máskor pedig másfél hónapig is elhúzódott” – mondta Gábor, aki jelenleg komoly fájdalmakkal küzd és gerincmerevítővel próbál.

Ám nem csak ő szenved. A minap Vastag Csaba gerince is megsérült. Eke Angélával egy különleges táncot kell megtanulniuk, aminek fő ismertetőjele, hogy a táncosok megfeszítik, majd elernyesztik az izmaikat a zene ütemeire. Egy rosszul sikerült emelés közben azonban az énekes háta hatalmasat roppant. A próbát azonnal be kellett fejezniük, hiszen Csaba sérülésével veszélybe került produkciójuk.

Ha kíváncsi vagy, mihez kezd most Vastag Csaba és Eke Angéla, akkor keresd a %% napilap pénteki számát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?