SHOWBIZ

Végre itt a buli: beindult a Plázs Siófok!

Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindult az élet. Június 26-án elstartolt az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatta a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
címkék:
  • Szerző: ripost

A nyári Balaton-parti ellazulás epicentrumában, a siófoki Plázson tavaly építették fel, a legendás Palace “utódát”, mely a 29 év után bezárt hely zenei szellemiségét viszi tovább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Aréna június 26-án nyitotta meg kapuit, egyelőre maximum 500 főt befogadva. Pénteken Metzker Viktória állt a pultba Dj Regannal, s onnantól hétvégente más-más vendéget hív társául zenélni. Szombaton Sterbinszky és Mynea töltötte be az estét, az elkövetkező időben pedig az Arénában pörgetik a lemezeket a legjobb hazai dj-k – minden műfajban – mint például Daniel Nike, Andrewboy, Andro, Willcox, Purebeat, Rick Sawyer, Bárány Attila és a Never Say Never dj-k, de később itt lesz a TrueSounds és a Bemassive csapata is.

Fotó: Plázs Siófok

A Plázs hófehér homokos partja természetesen napközben is várja a strandolókat: napfürdőzés és csobbanás, az aktívabb vendégeknek strandröplabda, SUP, ping-pong, street workput pálya élő Dj szettekkel aláfestve, este pedig holdfényes, Balaton–parti koktélozás vagy egy romantikus vacsora a kínálat.

Részletes információval kapcsolatban keresd a www.plazssiofok.hu, vagy a www.facebook.com/plazssiofok/ oldalakat!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?