Létrehozva: 2021.09.20.

Drámai titok a Totemben: Varga Viktor Lyme-kórral küzdve nyerte a döntőt

Bár Varga Viktor látszólag simán nyerte a mindent eldöntő kincskeresést Ekanem Bálint társaként a Totem fináléjában, a fölényes győzelem mögött drámai titok húzódott. Az énekes – bár ekkor még nem tudta – már Lyme-kórral küzdött, a műsor után pedig egy hónapra kórházba is került.

Hihetetlen akaraterőről és kitartásról tett tanúbizonyságot Varga Viktor a Totem döntőjében!

Fotó: TV2

A Bors megtudta, a Farkasok csapatát erősítő versenyző a fináléra megfertőződött a kullancsok által terjesztett Lyme-kórral, és a végső kincskeresés közben komoly belső küzdelmet is folytatott. A pokoli fájdalmak ellenére egy percig sem jutott eszébe, hogy feladja a küzdelmet. Olyannyira nem, hogy még a TV2 által felajánlott orvosi segítséget sem fogadta el, inkább összeszorította a fogát és meg sem állt a győzelemig.

„A végső kincskeresés számomra iszonyú durva volt. Lyme-kóros lettem, igaz, ezt akkor még nem tudtuk, csak a verseny után kaptam meg a diagnózist. A fináléban már csak annyira tudtam összeszedni magam, hogy felmásszak a hegyre, de az összes leállásban, vagy forgatási szünetben a halálomon voltam. Negyven fokos lázam volt, rázott a hideg, beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt. Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, hatalmas diadal számomra, hogy az állapotom ellenére nyerhettünk” – árulta el a Borsnak az énekes, akit a kalandreality döntője után nem kevesebb, mint egy hónapig kezeltek kórházban a Lyme-kórral.

Viktor minden óvintézkedés ellenére megfertőződött. Bár valóban pokolian érezte magát, a 40 fokos láz ellenére eleinte egy egyszerű megbetegedésnek titulálta az állapotát, ami a hideg időjárás és a hetek óta tartó küzdelem következtében alakult ki. Komolyabb orvosi segítséget sem fogadott el a stábtól, hiszen nem szerette volna, hogy a verseny a győzelem kapujában érjen véget számára. Ezzel pedig küzdőszellemből kitűnőre vizsgázott.

Ekanem Bálint Emota és Varga Viktor párosa 10 millió forintos főnyereményhez jutott a Totemben. Ők dönthették el, hogy miként osztják el a pénzt, végül az igazságos 5-5 millióban állapodtak meg.

Fotó: TV2

„Azt gondolom, az elejétől kezdve más motivációink voltak, mint a szarvasok csapatának. Ők meg akarták nyerni a pénzt, nálunk viszont nagyobb érték volt a csapat és a szeretet. Az ilyen típusú műsorokban kijönnek azok az elnyomott tulajdonságok, amiket a társadalom előtt nem tárunk fel, itt viszont, ennyi időn keresztül nem tudjuk meghazudtolni a valós természetünket” – zárta Viktor.

Vörös kör jelzi a Lyme-kórt A Lyme-kór a Borrelia burgdorferi baktérium által okozott betegség, melyet a baktériummal fertőzött kullancsok terjesztenek. A baktérium a tucatnyi kullancsfajból szinte kizárólagosan a közönséges kullancs emésztőrendszerében él, ez a fajta hordozza, azonban a fajtán belül sem minden példány fertőzött. A kórokozó csípés által, vérszívás során jut a megtámadott szervezetbe. A legjellegzetesebb tünet a csípés helye körül körkörösen kialakuló, vörös, kokárdaszerű vagy egybefüggő bőrelváltozás, a Lyme-folt, de influenzaszerű tünetek is jelentkezhetnek: hőemelkedés, enyhe izomfájdalom, levertség, nyirokcsomó duzzanat, torokfájás.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Kiderült, hogy ki lesz a kormánypártok polgármesterjelöltje Salgótarjánban

ripost.hu

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

mandiner.hu

Miért rúgta ki a jóbarátját Novak Djokovics?

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Megmutatta: ez a piszok jóképű férfi Sydney van den Bosch vőlegénye

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell