SHOWBIZ

Nem szokványos karácsonyi dallal jelentkezik Varga Viktor

Zene formájában hozza a karácsonyi ajándékot a Mikulás, aki idén nagyon hasonlít Varga Viktorra…
  • Szerző: ripost

A mindig kreatív és sokszínű Varga Viktor eltért az ismert ünnepi dalok sablonjától, és megírta karácsonyi slágerét, amihez Zabos Regina dzsesszénekesnőt kérte fel közreműködőnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

„Régóta szerettem volna írni egy olyan karácsonyi számot, ami kicsit más, mint a megszokott. Pont, amilyenek mi vagyunk. A célunk az volt, hogy minden korosztálynak legyen benne valami, ami tetszik, ezért ilyen sokrétű a dal. A klipben is a humort, az őszinteséget és az egyszerűséget helyeztük előtérbe, amellett, hogy közérthető módon a családok összehozása, a közös ünneplés népszerűsítése is cél volt. Azt az érzést közvetítjük, mikor mindenki boldog, és együtt várakozunk, ünneplünk. A szüleim számomra csodálatos gyermekkort teremtettek, és örömmel emlékszem vissza a karácsonyainkra” – mesélte Viktor.

Viktor ál-Mikulásként jelenik meg a felvételen, de rénszarvas helyett repülővel érkezik, és ez nem véletlen: épp tanulja a repülővezetést, s néhány hét múlva pilótavizsgája lesz. A stáb Szatymazon és Szegeden, Viktor szülővárosában forgatott.

„A dalban egy sándorfalvi énekes kislányok angyali hangjával felvett gyermekkórus is felcsendül, egyikük, Zsuzsika szerepel is a videóban. Az énekesnő a vajdasági Zabos Regina, akivel együtt zsűriztem a Golden Voice Hungary országos énekversenyen. Ott jött az ötlet, hogy szélesebb körben is megmutatom az ő tehetségét. Igazán mesébe illő hangja van!” – nyilatkozta az Viktor.

Karácsonyi hangulatra felkészülni, érkezik a Vikulás!

És ezeket olvastad már?