SHOWBIZ

Varga Viktor: Engem mindenki kritizál!

Az énekes a LifeTV Bréking című műsorában fejtette ki a véleményét. Szerinte ő bármit csinálhat, az emberek abba bele fognak kötni.
  • Szerző: Ripost

Varga Viktor mindig kiáll a saját véleménye mellett, és az sem érdekli, ha ezzel mások nem értenek egyet. Az énekes azonban emiatt rengeteg kritikát kap, sőt sokszor nyomdafestéket nem tűrő módon üzennek neki. A LifeTV Bréking című műsorában most pedig elárulta, hogyan kezeli ezeket a helyzeteket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bréking / Life TV

„Engem mindenki kritizál, mert saját véleményem van. Azzal kerülök a középpontba, hogy nem azt gondolom, amit a tömeg, ráadásul én ezt ki is mondom. Emiatt irtózatos szörnyűségeket kapok. Néha reagálok ezekre a kommentekre, de általában csak átsiklok felettük„ – kezdte Viktor, aki egy történetet is elmesélt ezzel kapcsolatban. Szerinte már a legalapvetőbb dolgok miatt is belekötnek az emberek.

”Mivel koronavírus van, ezért elkezdtem otthon jógázni. A jógapózokat pedig feltöltöttem az Instagramra, de nem olyanokat, amiket bárki csinál, hanem amiket tíz év gyakorlás alatt lehet elsajátítani. Azt hittem ebbe nem fognak majd belekötni az emberek, de tévedtem: undorítónak találnak és rühellnek„ – fogalmazott az énekes, aki még több érdekességet elárul hétfőn öt órától a LifeTV-n!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?