SHOWBIZ

Váratlan fordulat: a Class FM tulajdonosa üzent Balázsnak!

Rövid, de velős módon válaszolt az elmúlt napok botrányaira.
  • Szerző: Ripost

Különös levélben válaszolt Sebestyén Balázsnak J. Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa. A rádió vezetősége kedden kora este, hivatalos közleményben tudatta, hogy még a rádió elhallgatása előtt megszüntetik a Morning Show-t. Arra hivatkoztak, hogy tiszteletben tartják Balázs televíziós ambícióit.

A közlemény nem várt botrányt gerjesztett, Balázs videós üzenetben cáfolta az állításokat. Bár pénteken búcsúzhattak volna, Balázsék végül úgy döntöttek, szerda reggel befejezik a munkájukat a Class FM-en és elbúcsúztak a rajongóktól, mivel a kialakult bizonytalanság miatt már nem szerettek volna ott műsort készíteni.

Most maga a rádió tulajdonosa, J. Michael McNutt válaszolt Balázsnak - írja a Blikk.

„Kedves Balázs! Ahogy ma többször említetted, számítasz tőlem egy levélre,  lehet, hogy nem pont erre. Mi, a hallgatók, a kollégáid várunk holnap, holnapután és azután bármikor, hogy szórakoztassatok bennünket a Morning Show-val.

A mikrofon Rátok vár.

Üdvözlettel, J Michael McNutt”

Mindezek és a történtek fényében izgatottan várjuk, mi lesz Balázs válasza minderre, hiszen a helyzet most már valóban pattanásig feszült a Morning Show háza táján!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?