SHOWBIZ

ValóVilág nyugdíjasokkal! Ez lesz az új őrület...

Sokkoló és meglepő ötlettel állt elő a napokban az örökifjú, 77 éves Zana József, új magyar valóságshow-t akar indítani nyugdíjasokkal.

– Sokszor énekeltem magam is Szenes Iván híres slágerét, a "Nem csak a húszéveseké a világ”-ot, ami sajnos napjainkra elvesztette aktualitását. A jelenlegi Való Világban ugyanis csak a húszéveseké a világ, pedig igazán jó show-t az idősebb korosztály tudna csinálni, hiszen ők kellő tapasztalattal, életbölcsességgel és humorral rendelkeznek. De rájuk senki sem gondolt. Eddig!

A hagyományos Való Világ műsor helyett kitaláltam az XXXL Világot, amelyben 60 évestől 100-ig jelentkezhetnek azok, akik kedvet kapnak ehhez a játékhoz

Ganxsta Zolee édesapja már azt is kitaláta, hogyan épülne fel az új valóságshow

A szabályok ugyanazok lennének, mint most de a nyeremények változnának.  A nyertes 10 évig 50 ezer forint nyugdíj kiegészítést kapna, lakás helyett a legelitebb nyugdíjas házban egy szobát, autó helyett pedig három évig egy gépkocsival rendelkező sofőrt, aki kedve szerint oda szállíthatná, ahova szeretné – büszkélkedett Zana, aki szerint a nézettséget biztosító szexből sem lenne hiány az újraálmodott szériában.
Nem akarok dicsekedni, de én még 77 évesen is tudnék gyereket csinálni!
A Vidám Színpad egykori népszerű komikusa egy neves médiaszakember bevonásával jelenleg a műsor további részletein dolgozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?