SHOWBIZ

Utolsó üzenet a fellépés előtt: így készült az Eurovízióra Pápai Joci

Az énekes a zsûri előtt már bizonyított, ma este pedig a közönséget kell meggyőznie.
  • Szerző: sv

Ma este hetedikként lép színpadra Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében. Az énekes túl van a főpróbán, sőt már a zsűri előtt is bizonyíthatott, este azonban még a közönséget is meg kell győznie arról, hogy a legjobbak között van a helye. Joci a megmérettetés előtt a Talpra Magyar című műsorban mesélt Harsányi Leventének és Szabó Győzőnek a kinti élményeiről és a felkészülésről.

"Tegnap álltunk színpadra a zsűri előtt. Õk egy nappal előbb pontoznak, hogy ne élő adásban kelljen nekik ezt megtenni.

A csapattal úgy éreztük, hogy a színpadkép olyan lett, amilyet szerettünk volna. Szerintem jól sikerült, de nem tudtuk még visszanézni a felvételt, úgyhogy bízunk a legjobbakban

- mondta Joci, akit már csak pár óra választ el az élő show-tól, de úgy érzi, minden szükséges változtatás eszközöltek a csapatával, hogy a lehető legtökéletesebb produkcióval álljanak ki a színpadra.

"Amikor megérkeztünk, akkor sok mindenen változtattunk. Jött velünk egy rendező  és egy fénytechnikus is, akik próbálták megvalósítani az elképzeléseinket. Eddig négyszer álltam  a színpadon a próbákkal együtt, szerintem, és a delegációnk szerint is, majdnem minden olyan lett, mint amilyennek megálmodtuk."

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?