SHOWBIZ

Újratervezés: saját hálószobát kapott a sokat megélt házaspár

Az örkényi család eddig nehéz körülmények között élt, mostanra azonban jobbra fordult a sorsuk.
címkék:
  • Szerző: ripost

Könnyek között vette át a teljesen felújított otthonát az örkényi Katona család az Újratervezés péntek esti adásában. Péter és Viktória azután kerültek nehéz helyzetbe, hogy kiderült, nem tudják tovább fizetni a devizahitel törlesztőrészleteit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család elérzékenyülve pillantotta meg az otthonukat. Fotó: TV2

Ezért el kellett adniuk az otthonukat, mielőtt a bank vitte volna el, és Péter örökségébe, a rozoga örkényi házba költöztek.

Az Újratervezés stábjának köszönhetően a családnak alapvető problémái szűntek meg a házátalakítással: nincsenek többé penészes, nedves falak, az összes helyiség új burkolatot, a nyílászárók pedig rendes szigetelést kaptak, a melegvizet egy új, nagyobb teljesítményű bojler szolgáltatja a népes családnak, nem is beszélve arról, hogy az összkép is sokkal szebb lett.

„Itt végre szívesen takarítok, meg feltörlök, és látszik majd, vagy leszedem a sarokból a pókhálót, és nem jön le vele együtt a vakolat. A hálószoba pedig egy egészen új fejezet az életünkben!” – árulta el boldogan Viktória, hiszen eddig nem volt külön szobájuk a férjével. „Végre visszatalálunk egymáshoz, el tudunk vonulni beszélgetni, lesz egy saját helyünk aludni!”

Viktória ráadásul egy saját varrószobát is kapott az újratervezőktől, így ezentúl a varrás nem csak a hobbija, de fő foglalkozása is lehet, ezzel is segítve a családjuk boldogulását.

címkék:
És ezeket olvastad már?