SHOWBIZ

Újra itthon, hazatérhettek Dominikáról az Exatlon versenyzői

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak elárulta, hogy már mindenki biztonságban van Magyarország területén.
  • Szerző: Ripost

Hazautaztak Magyarországra az Exatlon Hungary versenyzői és a stáb tagjai! A koronavírus-járvány miatt sokáig kérdéses volt, hogyan tudnak majd hazajönni Palik Lászlóék, azonban már mindenki biztonságban megérkezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A stáb 142 napig volt távol Magyarországtól, és több mint 1900 futamot láthatnak a nézők a 109 rész alatt.

Fotó: TV2

„Sokat gondolkodtunk a készítőkkel is, hogy a nézőknek mennyit mondunk, hogyan kommunikálunk a pandémiás időszakban. Végül úgy döntöttünk, hogy a vírust nem visszük be a műsorba, természetesen a szereplőket folyamatosan tájékoztattuk, de ez nem része a tévéműsornak. Ahogy az sem nyilvános része az Exatlon történetének, hogy mikor, hogyan érkezik haza a stáb, a szereplők. Annyit mondhatok, hogy már mindenki biztonságban van Magyarország területén” – árulta el az Origónak Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója, majd hozzátette: a török gyártó céggel együtt, egy hónappal korábban lépésről lépésre dolgozták ki, hogyan juthatnak haza a versenyzők és a stáb.

Továbbá az is kiderült, hogy Marsi Anikó az Exatlon Hungary forgatásának a végéig kint volt Dominikán, és ahogy az egészségügyi előírások lehetővé teszik, találkozhatnak vele a nézők a Tényekben.

A műsor átlagnézettsége a 18-59-es célcsoportban 98 rész után május 18-án 289.511 fő, közönségarányának átlaga 13,7%, 18-49-ben pedig 222.030 fős nézettséget és 14,9%-os részesedést hozott eddig, és már több mint 6 millióan (6,073 millióan) néztek bele a teljes lakosság körében. (2020. jan 1. – május 15., Live + As Live adatok).

 

És ezeket olvastad már?