SHOWBIZ

Új műsorvezetőkkel bővült a Balatoni nyár csapata!

A délelőtti műsor idén is izgalmas, a társadalom minden rétegét érintő témákat dolgoz fel könnyed bejátszók és stúdióbeszélgetések formájában.
  • Szerző: ripost

Június 15-től folytatódik a megújult Balatoni nyár című magazinműsor! A napi kétórás adások minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a változatosságra, a sokszínűségre, a színvonalas szórakoztatásra, valamint a Balaton turistacsalogató újdonságainak bemutatására.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Kaszner_Nikolett / MTVA

A forgatásoknak idén is a festői szépségű Balaton adja a hátteret, hiszen a Balatoni Nyár, immár hagyományos módon, a révfülöpi partról jelentkezik majd. Ahogy azt a nézők már korábban is megszokhatták, egy nő és egy férfi műsorvezető heti váltásban várja majd a nézőket napról napra. Az idei év műsorvezető párjai: Rátonyi Krisztina és Fodor Imre valamint Somossy Barbara és Forró Bence.

„A Balatoni Nyár című műsorral egy hatalmas álmom teljesült, egy igazi bakancslistás pont az életemben. Nagyon nagy büszkeség és megtiszteltetés, hogy idén én is a műsor csapatát erősíthetem” – mondta el Somossy Barbara, aki szorosan kötődik a Balatonhoz, Dörgicsén nőtt fel.

A műsorvezetők keresik a Balaton legjobb háziasszonyait és gyermekszemmel járják végig a tó helytörténeti érdekességeit. A kertészet szerelmesei hetente többször kapnak majd kertészeti tippeket, az egészség és mozgás iránt érdeklődőket számos érdekességgel várják, míg a kisgyermekes családok hasznos tanácsokat, ötleteket kaphatnak majd arról, hogy mivel érdemes a gyerekekkel játszani, s hogyan érdemes őket a nyári szünetben lekötni.

Természetesen a gasztronómia rajongóinak sem kell csalódniuk: a műsor idei gasztro házigazdái: Kovács Lázár séf és Juhos József mestercukrász, akik minden napra ízletes fogásokkal és balatoni süteményekkel készülnek.

Mind e mellett ismert előadók, színészek, művészek szórakoztatják majd a képernyő előtt ülő nézőket, dalaikkal, balatoni történeteikkel. A műsorból nem maradhatnak ki a járványügyi helyzettel kapcsolatos aktuális és fontos tudnivalók sem, ezért a révfülöpi stúdióba vendégként rendszeresen érkeznek majd szakemberek, önkéntesek és karitatív szervezetek képviselői.

A Balatoni nyár egyszerre lesz aktuális, szórakoztató, praktikus és kreatív.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?