SHOWBIZ

Új évaddal tér vissza Magyarország kedvenc vetélkedője

Július 15-től hétköznap esténként újabb évaddal tér vissza a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku.
  • Szerző: ripost

Visszatér a TV2 képernyőjére a tévénézők egyik kedvenc vetélkedője, az Áll az alku. A csatorna július 15-től, hétköznap esténként sugározza majd  a műsor új évadát, amiről Gundel Takács Gábor elárult több részletet is.

"Az Áll az alku egy különleges vetélkedő. Sokan azt mondják, hogy a pénzről szól, valójában egyáltalán nem. A pénz az csak a helyzet, ez emberekről szól, hogy egy bizonyos helyzetben hogyan reagálnak. Ezt mindig nagyon érdekes figyelni, és összehasonlítani azzal, hogy mi mit csináltunk volna" - kezdte Gundel, majd elárulta, az új évadban több újítás is helyet kapott.

A mostani évadban két apró változás történt. Az egyik, hogy a 23-as táskából kikerült az "újra játszhat" lehetőség, helyette viszont egy "hiába" feliratú tábla van, amit ha kinyit a játékos, azt az összeget kell elfogadnia, amit nyert a Banktól.

A másik változás pedig a malacka. Nem csak egyszer lehet tippelni a malacos táskára 500 ezer forintért, ha nem sikerült elsőre eltalálni, akkor a következő körben is rábízhatja magát a játékos a szerencséjére, ebben az esetben fix 200 ezer forintot lehet nyerni" - mesélte a műsor házigazdája. Gundi hozzátette, az évek során a szívéhez nőtt a produkció, így már nagyon várja, hogy a nézők is láthassák az új évadot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?