SHOWBIZ

Új erőre kapott a győzelem után az Exatlon sztárja

Kocsis Szandi már a harmadik párbajáról tért vissza győztesen, a legutóbbi volt számára a legnehezebb.
  • Szerző: ripost

A harmadik győztes párbaját tudhatja maga mögött Kocsis Szandi. Az Exatlon Hungary Bajnoka Poór Brigittával szemben nyert pénteken, ám a párbaj nehéz pillanatokat okozott számára

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szandiban végig vegyes érzések kavarogtak, rossz érzés volt számára, hogy Brigivel kell párbajoznia, pláne, hogy egyáltalán nem sejtette, mi lesz a végkimenetel.

Fotó: TV2

„Úgy álltam oda, hogy nincs vesztenivalóm, hiszen már az is hatalmas ajándék, hogy eddig itt lehettem. Ez a párbaj volt eddig számomra a legnehezebb. Az első két párbaj könnyebb volt lelkileg. Brigit nagyon megszerettem, szörnyű volt vele szemben rajthoz állni és úgy végigcsinálni, hogy tudom, egyikünk kiesik” – mondta el a -nak Szandi, aki téthelyzetben sokszor jobban teljesít.

Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy a verseny egyre komolyodik és nehezedik, a három győzelemtől viszont új erőre kapott.

„Nehezen tudom viselni ezt a kialakult helyzetet, tudom, hogy ez egyre nehezebb lesz. De bennem van a bizonyítási vágy, visszajöttem a harmadik párbajról és szeretném bebizonyítani, hogy nem vagyok egy gyenge versenyző, szeretném a csapatot erősíteni. Sokkal erősebbnek érzem magam, ugyanis minden egyes akadály, amit át tudunk ugrani az életben, azután mindig erősebb leszel. Van még keresnivalóm itt, szeretném bebizonyítani, hogy ez nem véletlen, hanem én erős versenyző leszek. Nehéz ez így, elzárva mindenkitől, minden visszajelzéstől, csak egymásra tudunk számítani” – fogalmazott Szandi, aki hisz abban, hogy összefogással a legnehezebb helyzeteket is átvészelik, és a hétfői adásban talán a villát is sikerül ismét megszerezniük.

És ezeket olvastad már?