SHOWBIZ

Erősít a TV2: újra a képernyőn Liptai Claudia

Október 7-től vadonatúj műsorstruktúrával jelentkezik a TV2.
  • Szerző: RIPOST

9,1 százalékos közönségaránnyal szeptemberben a legnézettebb csatorna a TV2 lett (A18-59 Live+As Live), de ebben az időszakban (szept. 1-22. teljes nap) a teljes lakosságot vizsgálva is piacvezető csatorna a TV2, amely október 7-től vadonatúj műsorstruktúrával jelentkezik. A TV2 legújabb nagyszabású sport-realityjében négy fős családok küzdenek meg a legsportosabb magyar család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A Palik László műsorvezetésével készült szuperprodukció október 7-től hétköznap esténként 19:20-tól látható. A sport és a reality elemek együttesen adják a Fuss család, fuss! struktúráját, amely harmonikusan megfér egymás mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Ősszel nemcsak a sport, hanem a gasztro műsorok szerelmesei is megtalálják a kedvükre való szórakozást, az első évad sikerét követően vadonatúj részekkel és Liptai Claudiával érkezik a Séfek Séfe.

Az október 7-től minden hétköznap este 21:05-kor jelentkező gasztro-tehetségkutatóban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest. A válogatók alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhatnak a séfek, akik számtalan humoros és feszült pillanatnak lesznek majd tanúi.

Az október 7-i héten a Sztárban Sztár leszek! is új fejezetéhez érkezik. A középdöntők után ugyanis a műsor négy mestere, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci az általuk kiválasztott három-három tehetséget már az élő show-ra készíti fel. A Sztárban Sztár leszek! élő adásai számtalan újítással jelentkeznek majd. Október 13-án este a TOP12 énekes már nem csak a mesterek, hanem a nézők kegyeiért is küzd. A nézők kedvenceikre – a korábbiakhoz hasonlóan – a produkciók alatt a TV2 Live applikációján keresztül ingyenesen szavazhatnak, hogy versenyben tartsák a legjobb átváltozókat.

És ezeket olvastad már?