SHOWBIZ

Betörtek a TV2 sztárjához, elképesztő dolgot tettek

A Fuss család, fuss! versenyzői próbálták megviccelni edzőjüket, Bodó Imit, ám a kamera mindent rögzített.
  • Szerző: RIPOST

Fellázadtak edzőjük ellen a Fuss család, fuss! versenyzői! Buchingerék igazán komoly büntetést találtak ki Bodó Iminek, amiért a mentor nem engedte nekik kiélvezni a luxuslakókocsival járó kényelmet. Mint kiderült, a kék csapat azért rágott be a testépítőre, mert megtiltotta a cukros ételek fogyasztását. Buchingeréknek több sem kellett, azonnal visszavágtak edzőjüknek egy frappáns csínnyel.

Fotó: TV2

„A mi családunkban sűrűn vannak ilyen csínytevések, mert Iván imád viccelődni” – kezdte Zsuzsi, majd férje átvette tőle a szót.

„Tegnap ugye megkaptuk a fagyit, de Imi azt mondta, nem ehetünk belőle, mert tele van cukorral. Ezért most megvicceltük, hogy legalább ő egyen rendesen a cukorból. Az a lényeg, hogy érezze meg a teste!” – mondta Buki, majd Marián hozzátette: szerinte nagyobb retorziót is megérdemelt volna az edző.

„Szerintem ennél komolyabb büntetést is kaphatott volna. Szikladarabokat tehettünk volna az ágyába, ellophattuk volna az összes kajáját a hűtőből. Lehetett volna fokozni ezt!” – viccelődött a versenyző.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?