SHOWBIZ

Nem semmi, mit nyert a TV2 egykori sztárja

A Sztárban Sztár leszek! első szériájának győztesét Ausztráliában választották meg a legjobb színésznőnek.
  • Szerző: Doris

Madarat lehetne fogatni Békefi Viktóriával, akit a TV2-n, a Sztárban Sztár leszek! első szériájában ismerhetett meg igazán az ország. A tehetséges énekesnő meg is nyerte a versenyt, sőt, megismerte Feng Ya Ou-t, akivel azóta is egy párt alkot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Óriási elismerés, külföldön díjazták a TV2 egykori sztárját

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

Vikit most Ausztráliában, egész pontosan a Salt House Creative International Film Festivalon tüntették ki, őt választották a legjobb színésznőnek a Magyar Golgota című filmben nyújtott alakításáért. Nem meglepő, hogy Viki vidáman mesélt a sikerről és a szerepről.

Fotó: Facebook

„Külföldön már rengeteg nemzetközi díjat nyert ez a film, de erre az elismerésre különösen büszke vagyok. A Magyar Golgota egy történelmi film, ami az egyik aradi vértanú, Török Ignác utolsó éjszakáját mutatja be. Én a Szabó Máté által alakított Ignác eltitkolt lányát játszom, akiről ő egyáltalán nem is tudott. Az utolsó éjszakáján megtörténik a nagy találkozás. Felelősségre vonom az apámat, hogy miért hagyott magamra, miért nem szabadított ki a lányneveldéből, amit Haynau üzemeltetett úgymond, és ahol sorra erőszakolták meg a lányokat. Szóval egy drámai szerep. Apám meg egyébként már az akasztás előtt meghal szívinfarktusban” – mesélte Viki, aki szerint nagyon jó stáb gyűlt össze.

Fotó: Facebook

A frissen kitüntetett színésznő azt is elárulta, hogy a koronavírus alatt, februárban forgatták a Pozsgai Zsolt által írt és rendezett filmet, ezért mindenféle, meglehetősen szigorú intézkedés mellett vették fel a jeleneteket, és bizony az a vicces szituáció is előfordult, hogy maszk nélkül meg sem ismerték egymást a színészek.

Fotó: Békefi Viktória

Fotó: Békefi Viktória

A Magyar Golgota eddigi díjai:

Salt House Creative International Film Festival:

Legjobb film, Legjobb színésznő, Legjobb színész

Only The Best Film Awards:

Legjobb drámai film, A zsűri különdíja, Legjobb színésznő, Legjobb vágó, Legjobb színészgárda

Golden Fox Awards:

Legjobb film

Bhutan National Film Festival:

Legjobb film

São Paulo Film Festival:

Legjobb jelmez-maszk-haj

Golden Wheat International Film Festival:

Legjobb film, Legjobb produkció, Legjobb operatőr

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?