SHOWBIZ

Különleges filmvetítés: tűzoltókkal telt meg a budapesti mozi

Szerda este különleges közönsége volt a Nagykarácsony című filmnek a Cinema City Mammutban. A nézőtéren kizárólag tűzoltók ültek családtagjaikkal.
  • Szerző: Ripost

Szerda este különleges közönsége volt a Nagykarácsony című filmnek: a nézőtéren kizárólag tűzoltók ültek családtagjaikkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A film alkotói, a film forgalmazója, az Intercom és a Cinema City ezzel az ingyenes vetítéssel kívánták megköszönni az Országos Katasztrófavédelemnek a tűzoltók áldozatos munkáját, valamint azt a sok segítséget, amit a film forgatásához nyújtottak.

Fotó: Intercom

30 hivatásos tűzoltó vett részt az első magyar karácsonyi film elkészítésében. A vetítés után a tűzoltók Ötvös András főszereplőt tiszteletbeli tűzoltó törzszászlós rendfokozattal jutalmazták, Tiszeker Dániel rendező díszoklevelet vehetett át Markos Zoltán ezredestől. Az egyszerre szívet melengető, romantikus és humoros vígjátékban Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla és Mészáros Máté gondoskodnak a szórakozásról.

Fotó: Interom

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?