SHOWBIZ

Ez a 21 nő bármire hajlandó lenne a TV2 jóképű sztárjáért

December 5-től két héten át 21 hölgy küzd Tóth Dávid kegyeiért a TV2 régi-új sikerműsorában, A Nagy Ő-ben. Most te is alaposan szemügyre veheted a lányokat!
  • Szerző: ripost

Az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars egykori sztárja, Tóth Dávid huszonegy csinos nővel ismerkedik majd meg közelebbről, de időről időre döntenie kell, kikkel szeretne még több időt eltölteni. A hölgyek addig maradhatnak a versenyben, amíg rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián választja majd ki Dávid azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben.

Mutatjuk is a lányokat!

Bakó Anita: a romantikus édesanya

37 éves vállalkozó, egyedül neveli kislányát, nagyon hiányzik mellőle egy megértő társ.

Bakó Anita (Fotó: TV2)

Bárány Veronika: a szende

22 éves, Svájcban dolgozik egy kaszinóban, nem zavarja a korkülönbség.

Bárány Veronika (Fotó: TV2)

Bertalan Éva: a céltudatos

35 éves vállalkozó, 17 évesen elköltözött otthonról, azóta önálló. Kriptovaluta befektetéssel is foglalkozott.

Bertalan Éva (Fotó: TV2)

Bodó Evelin: a sejtelmes

26 éves pénzügyi asszisztens, Szlovákiában él. Két éve ért véget a komoly kapcsolata, a fiú sportoló volt, és kapott egy komoly ajánlatot, amit elfogadott, Evelin pedig nem tartott vele.

Bodó Evelin (Fotó: TV2)

Bolgovics Barbara: a visszahúzódó

20 éves, jelenleg a családi vállalkozásban dolgozik. Korábban is volt már idősebb pasija, mindenképp kommunikatív párra vágyik.

Bolgovics Barbara (Fotó: TV2)

Bugárová Csilla: a bevállalós

29 éves vállalkozó, több hosszú párkapcsolata volt, de egyiket sem nevezi komolynak, mert egyikükkel sem költözött össze.

Bugárová Csilla (Fotó: TV2)

Csertői-Pál Dóra: a díva

30 éves, sminkesként dolgozik. Elvált, egyedül neveli a gyermekét. Válása idején egyedül végigjárta az El Caminot.

Csertői-Pál Dóra (Fotó: TV2)

Csorba Kriszti: a cserfes

21 éves, telepvezetőként dolgozik egy tüzépnél. Élt Németországban és Hollandiában. Pörgős életet él, sosem unatkozik, a műsort remek lehetőségnek tartja.

Csorba Kriszti (Fotó: TV2)

Dohos Melinda: az érzékeny

24 éves, értékesítéssel foglalkozik egy cégnél, emellett nemrég indította el saját vállalkozását: öko-ruhákat tervez és varr.

Dohos Melinda (Fotó: TV2)

Kiss Viktória: a határozott

25 éves, asszisztensként dolgozik. Karakán, magabiztos csajnak tartja magát, aki nagyon szeret táncolni. Igazán komoly kapcsolata nem volt.

Kiss Viktória (Fotó: TV2)

Kohán Anita: a lány a múltból

31 éves, közgazdászként diplomázott, később lakberendezéssel foglalkozott Németországban. Korábban elindult valami közte és Dávid közt, ezért jött a műsorba.

Kohán Anita (Fotó: TV2)

Lovas Annabella: a bűbáj

29 éves, marketing asszisztens. Visszahúzódó természetű, nagyobb társaságban nehezen oldódik. Külsőre Dávid számára a tökéletes férfi.

Lovas Annabella (Fotó: TV2)

Perczel Dóra: a bolondos

30 éves, spinning edző. A zene és a sport mellett színészettel is foglalkozik. Nem görcsösen akar társat, az igazit keresi.

Perczel Dóra (Fotó: TV2)

Szatmári Fanni: a szenvedélyes

29 éves, marketingesként dolgozik, egyedül neveli 5 éves kisfiát. Különleges érzéke van, nyitott a spirituális világra, de nem mer vele komolyabban foglalkozni.

Szatmári Fanni (Fotó: TV2)

Székesi Fanni: a szomszéd lány

27 éves, Hódmezővásárhelyen edző. 14 éves kora óta kézilabdázik. Nem élvezi a szingli-létet, komoly kapcsolatra, családra vágyik.

Székesi Fanni (Fotó: TV2)

Szirt Barbara: a kedves lány

32 éves, személyi edzőként dolgozik. Szabadidejében fest, könyvszobrokat készít. Keresztszülei a legfőbb támaszai. Fontos számára, hogy a párja ki tudja mutatni az érzéseit.

Szirt Barbara (Fotó: TV2)

Talapa Lili: a rajongó

28 éves, a Magyar Vöröskereszt munkatársa. 21 éve latin táncol és tanítja is. Több kajakos ismerőse is van, látásból ismeri Dávidot, nagyon szeretné közelebbről is megismerni.

Talapa Lili (Fotó: TV2)

Tóth Lilla Rebeka: a kacér naíva

24 éves, nála a komoly kapcsolat az összeköltözéssel kezdődik. Ilyenben még nem volt része. Elsőéves jogász hallgató Győrben.

Tóth Lilla Rebeka (Fotó: TV2)

Tuvic Aleksandra: a nehézbombázó

24 éves, elkényeztetett egyke gyerekként nőtt fel. Önmagát temperamentumosnak, türelmetlennek és céltudatosnak tartja. Elégedett a külsejével.

Tuvic Aleksandra (Fotó: TV2)

Völcsey Kitti: a talpraesett

30 éves, az édesanyjával él Siófokon. Korábban vendéglátózott, most marketinges, de körmösként is dolgozik. Szereti a török sorozatokat, ezért szívesen elutazna Isztambulba.

Völcsey Kitti (Fotó: TV2)

Zuzana Zsoldosová: a jószívű

28 éves, 9 éve Londonban él, egy autista felnőttekkel foglalkozó intézményben dolgozik. Szlovákiában nőtt fel, nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata egy albán fiúval.

Zuzana Zsoldosová (Fotó: TV2)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?