SHOWBIZ

Tinisztárok ragyogása és bukása: Gyerekek, akik mindent elveszítettek

Van, akinek sikerült, míg mások csúfosan elbuktak a hírnévhez vezető úton.
  • Szerző: Ripost

A közelmúltban számos gyermek-tehetségkutató indult, a műsorok pedig igyekeznek kitermelni a jövő tehetségeit. A hatalmas választék miatt viszont manapság már kevéssé lehet érdekes egy-egy adás, pedig néhány éve még igazi kuriózum volt, ha egy gyermek is feltűnt a versenyzők között. Összeállításunkban az elmúlt évek leghíresebb és hírhedtebb gyereksztárjait gyűjtöttük össze.

Tóth Lüszi

Tizenkét éves volt, amikor a hazai tehetségkutatók történetében legfiatalabbként feltűnt a 2008-as Megasztárban. A verseny alatt szélsebesen menetelt előre, ennek pedig meg is lett az eredménye, ő lett 2008 legjobb női hangja.

Ezek után viszont megrekedt a karrierje, 2010-ben egy igencsak kellemetlen klippel próbált berobbanni a zenei világba, de nem járt sikerrel. Azóta botrányai kapcsán lehetett hallani róla, több gimnáziumból eltanácsolták deviáns viselkedése miatt.

Most huszonegy éves, és teljesen elzárkózik a nyilvánosság elől.

 

Hien

Ugyanabban a szériában indult, mint Tóth Lüszi, és bár hatodik lett, mégis többre vitte, mint fiatal versenytársa. Az évek alatt sikerült balhéktól mentes karriert felépítenie, habár egy időben sokat szerepelt a médiában a szülei embercsempész ügye miatt. Az idő mindenesetre őt igazolta, hatalmas rajongótábora van, jelenleg pedig Amerika egyik legjobb iskolájában tanul zenét.

 

Utasi Árpi

Talán a csantavéri nagy mesemondó az, aki egyáltalán nem tudott élni a hirtelen jött sikerrel. Bár a Csillag Születik első szériáját toronymagasan megnyerte, a színházi szerepek idővel megcsappantak, a csillogásból pedig villámgyorsan visszakerült a szegényes, vajdasági faluba.

A tehetségkutatós nyereményből a család házat és földeket vett, arra viszont, hogy Árpi valaha visszatérjen a rivaldafénybe, gyakorlatilag semmi esély nincs.

Patai Anna

Õ a másik pozitív példa Hien mellett, mindössze tizenegy éves volt, amikor 2010-ben elindult a Megasztárban. A karrierje azóta megállíthatatlanul ível felfelé, sokan Szandihoz hasonlítják. Erre pedig rá is szolgált, 2015-ben megnyerte a Japánban rendezett nemzetközi énekversenyt, amelyen húsz ország versenyzői mérték össze a tehetségüket. Emellett sorra kapja a színházi szerepeket és rendszeresen jelentkezik új videóklipekkel is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?