SHOWBIZ

Tiltott szerelem: visszatért Császár Előd és a kilencvenes évek slágere!

1996 legendás szerelmes dala, a Tiltott szerelem új köntöst kapott. Császár Előd ikonikus trackje vadonatúj formában, Nikával és Lotfi Begivel robbantja a szerelembombát Valentin-nap előtt.
  • Szerző: ripost

Vadonatúj hangszereléssel érkezik a Tiltott szerelem, de nem csak a hangzás új, hiszen vérfrissítést kapott az ének is. Negyed évszázad után Császár Előd újraénekelte a szerzeményt, ezúttal azonban Eördögh Alexa helyett Veres Mónika, vagyis Nika volt a duettpartnere. Az énekesnő igazi vérfrissítést hozott a dalba, amit csak tetéz az üdítően lüktető alap, amit Lotfi Begi gondolt újra.

császár előd és a tiltott szerelem visszatért!

Császár Előd és Nika éneklik a Tiltott szerelem című dalt (Fotó: YouTube)

A Tiltott szerelem leporolásának ötlete egyébként Előd barátnőjének köszönhető, aki kreatív producerként kísérte végig az alkotói folyamatot. A szerelemhimnusz persze nem is érkezhetne videoklip nélkül, egy igazán egyedi alkotást tettek le a szerzők az asztalra.

Nem titok, hogy a klip képi elemeit az első kockától az utolsóig Császár Előd rajzolta, aki a grafikai munka mellett a vágást is magára vállalta.

Császár Előd nemrég tért vissza Amerikából, ahol sikereket ért el Shane54 néven. A nemzetközileg is elismert elektronikus dj-ként bejárta a világot, sőt az amerikai dance listát is hosszú ideig vezette Myonnal közös dala.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?