SHOWBIZ

Terhessége ellenére sem lép vissza a műsortól Tóth Gabi

Az énekesnő már alig várja, hogy elkezdődjön számára a munka a TV2 szuperprodukciójában. Minden mást lemondott...
  • Szerző: Buster

Miután kedden kiderült, hogy Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett Tóth Gabi lesz a negyed zsűritag a Sztárban Sztár leszek!-ben. Sokakban felmerült a kérdés, hogy áldott állapota vajon miként hat majd a korábban megkötött megállapodásra. Ennek oka, hogy Gabi a magzat érdekében abban a pillanatban lemondta a fellépéseit, amint kiderült, hogy gyereket vár. Aggodalomra azonban nincs ok, Gabinak esze ágában sincs visszalépni a műsortól.  A %% megtudta: az élő show-k során a csatorna orvosi csapata külön figyelmet fordít majd Gabira.

"Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a műsornak és hogy a TV2 zsűriként számít rám. Alig várom, hogy elkezdődjön a munka.

Amikor igent mondtam a feladatra, még nem tudtam, hogy a műsor egybeesik majd a babavárás csodájával.

A fellépéseket valóban lemondtam, hiszen az első trimeszternél járok, és a pici érdekében ez volt a legjobb és legkézenfekvőbb. A Sztárban Sztár leszek! azonban csak ősszel indul, addigra már kevésbé lesz okom aggódni. A zsűrizés sokkal kevésbé megterhelő a színpadi munkánál, így biztos vagyok abban, hogy nem lesz gond”

- mondta a %%-nak Gabi. A napilap csütörtöki számából azt is megtudhatod, hogy a csatorna hogyan készül fel az újabb különleges helyzetre.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?